Quote Originally Posted by bayer1992 View Post
Kanlet hd mediaset ne 11432 hapeshin pa problem deri die kur doja te shihja champions league ne canala 5hd nuk hapeshin dhe sot nuk hapen ...?
Tashti sa i provova dhe jan shum mire Kanlet hd mediaset ne 11432/