Results 1 to 7 of 7

Thread: Bulgaria Sat 1.9E

  1. #1
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,550
    Uploads
    115

    Bulgaria Sat 1.9E

    Нека разменим линии които отключват канали на въпросният сателит.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    06-08-2011
    Location
    London / Пловдив
    Posts
    149
    Uploads
    0

    Re: Bulgaria Sat 1.9E

    Аз за съжаление нямам видимост на там и не мога да видя какво се отваря

  3. #3
    Contributing Member
    Join Date
    20-03-2009
    Posts
    332
    Uploads
    278

    Re: Bulgaria Sat 1.9E

    Малко са каналите които се отварят с v.1 с v.2 същото като на 39Е мисля, скоро не съм въртял на там.

  4. #4
    Senior Member kaizera82's Avatar
    Join Date
    29-07-2006
    Location
    In the darkness
    Posts
    212
    Uploads
    4

    Re: Bulgaria Sat 1.9E

    Отварят се, но времената са двойно по-високи! При вас така ли са?

  5. #5
    Contributing Member
    Join Date
    20-03-2009
    Posts
    332
    Uploads
    278

    Re: Bulgaria Sat 1.9E

    Не, времената са си в норма.

  6. #6
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Join Date
    02-07-2011
    Location
    Somewhere between the Streams
    Posts
    3,550
    Uploads
    115

    Re: Bulgaria Sat 1.9E

    При мен ситуацията е следната.
    Каналите от 12380 (11135) са добре времената са супер понеже ги отварям от cache и линий за 39е

    Code:
    • 2018/03/04 10:15:22 26246E4B c (ecm) user (4AEE@000000/0000/01D3/4F:6673DC319C4E2A34CBF88059A7660EE6): found (45 ms) by Serv (P/3/3/3) - H2
    • 2018/03/04 10:15:32 26246E4B c (ecm) user (4AEE@000000/0000/01D3/4F:D41C63EA780E2B7AABB6EDB033D90091): found (47 ms) by Serv (P/3/3/3) - H2
    Останалите са трагедия макар че имам линия идваща от сърбин твърдящ че има поларис.

    Code:
    • 2018/03/04 10:23:26 26246E4B c (ecm) user (4AEE@000000/0000/018F/4F:B2751F4ABE531D564558D5335E15E3D8): not found (4 ms) by other (F/3/3/3) - Hobby TV
    • 2018/03/04 10:23:27 26246E4B c (dvbapi) Demuxer 0 restarting decodingrequests after 5 ms with 1 enabled and 0 disabled ecmpids!
    • 2018/03/04 10:23:27 26246E4B c (dvbapi) Demuxer 0 trying to descramble PID 0 CAID 4AEE PROVID 000000 ECMPID 0C10 ANY CHID PMTPID 0000 VPID 06BE
    • 2018/03/04 10:23:28 26246E4B c (ecm) user (4AEE@000000/0000/018F/4F:B2751F4ABE531D564558D5335E15E3D8): found (1135 ms) by other (P/3/3/3) - Hobby TV
    • 2018/03/04 10:23:34 26246E4B c (ecm) user (4AEE@000000/0000/018F/4F:4100A109239F9AAF0DCA30983EC76E1F): found (2829 ms) by other(F/3/3/3) - Hobby TV
    Според мен най-добрият вариант е да разменяме кеш защото натоварва по малко картите една заявка се използва от много хора.
    Има и друго българин освен ако не го прави за бизнес няма как да притежава карта на поларис.

    Незнам как стоят нещата вече с хардуера на приемниците, но може и да имат достатъчно изчислителна мощ да разменят cache.
    Аз използвам за гледане телевизор така че съм решил проблема с нает виртуален сървър.
    Както знаете за cache ви трябва само добър ping и свързаност за да не се влошават времената и да няма изтървани ecm.

    Изграденото днес ще е от полза утре когато булсат решат да сложат и български канали там.

    Аз направих така с 39 и ми се отплати, благодарение на размени с сериозни хора поларис и булсат вървят супер от там, надявам се да направя същото и с 1.9Е

    Обратно по темата разменям кеш и линии с хора които отварят каналите от 1.9Е

    Ако имате достатъчно добър хардуер да поддържа или линии, сървъра ви не се изключва и гледате успешно 1.9Е бих се радвал да разменим
    Надежден интернет (да не прекъсва) с нисък ping също е много важна съставка по отношение на скороста поне 5 Mbits upload международна свързаност.

    Тествайте ping към 46.23.72.1 добри времена ако разменяте от България са не повече от 47 ms без отхвълени пакети.

  7. #7
    Senior Member kaizera82's Avatar
    Join Date
    29-07-2006
    Location
    In the darkness
    Posts
    212
    Uploads
    4

    Re: Bulgaria Sat 1.9E

    При мен е това в момента:

    2018/03/06 20:56:44 24E4E606 c (ecm) gigablue (4AEE@000000/0000/018D/4F:43576E9D8AFF4124723C360583B368E4): found (440 ms) by server1

    2018/03/06 20:58:34 24E4E606 c (ecm) gigablue (4AEE@000000/0000/018D/4F:E0175F4FD92EBB78BBA228ABD8D48DF8): found (622 ms) by server1

    2018/03/06 20:59:35 24E4E606 c (ecm) gigablue
    (4AEE@000000/0000/018D/4F:2E75EACA3A92789A229F91176B423045): found (1240 ms) by server1

    При мен са високи, стигат и до 2000ms, на 39 градуса не е така

Similar Threads

  1. SPI expands in Bulgaria
    By tokoroko in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 25-06-2015, 16:11:21
  2. Bulgaria set for ASO
    By tokoroko in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 30-09-2013, 10:42:07
  3. New ORS looks to Bulgaria
    By Dobe7777 in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 17-11-2009, 11:01:47
  4. Hello From Bulgaria
    By kentkorinji in forum Introductions
    Replies: 10
    Last Post: 07-05-2008, 13:10:27
  5. Hello from Bulgaria...
    By pushkin in forum Introductions
    Replies: 5
    Last Post: 02-05-2008, 16:24:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •