Results 1 to 3 of 3

Thread: dsmart newcamd degis tokus

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    25-09-2007
    Posts
    10
    Uploads
    0

    dsmart newcamd degis tokus

    arkadaslar newcamd dsmartim var degis tokus yapmak isteyenler pm attsin kartbilgilerinizi yaziniz yalniz adult kartlarini istemiyorum tesekurler

  2. #2

    Re: dsmart newcamd degis tokus

    Quote Originally Posted by sotrix View Post
    arkadaslar newcamd dsmartim var degis tokus yapmak isteyenler pm attsin kartbilgilerinizi yaziniz yalniz adult kartlarini istemiyorum tesekurler
    Dreambox mu kullanıyorsunuz, eğer öyle ise "CCcam" lokalde üç kartım var. Değişebiliriz

  3. #3

    Re: dsmart newcamd degis tokus

    bende digitürk war w3 istersen değişelim

Similar Threads

  1. i have dsmart
    By juse in forum Newcamd Exchange: Local
    Replies: 1
    Last Post: 28-11-2009, 00:22:52
  2. DSMART cs ne oliyormu??
    By donromeo in forum Turkish / Türkçe
    Replies: 0
    Last Post: 23-11-2009, 20:46:21
  3. Local Dsmart 42 e
    By Jahro_44 in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 0
    Last Post: 13-09-2009, 23:17:42
  4. looking for dsmart
    By rapmania_26 in forum Gbox Exchange: Free
    Replies: 0
    Last Post: 17-05-2008, 11:09:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •