Results 1 to 5 of 5

Thread: Nagra 3 - Cabo

  1. #1

    Nagra 3 - Cabo

    Hi,

    there is a way to open cabo in Nagra 3 now?

    Thx

  2. #2

    Re: Nagra 3 - Cabo

    hum...
    I think we will wait for a long... It's not so easy to open it..

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    21-09-2005
    Posts
    11
    Uploads
    79

    Re: Nagra 3 - Cabo

    how to find the soft ?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    04-07-2005
    Posts
    18
    Uploads
    0

    Re: Nagra 3 - Cabo

    i have every confidence that some genius on this forum will come up trumps and crack n3

  5. #5

    Re: Nagra 3 - Cabo

    Quote Originally Posted by dublindan View Post
    i have every confidence that some genius on this forum will come up trumps and crack n3
    I do believe it has been cracked by the mighty DREAMBOX....only

Similar Threads

  1. nagra 3
    By veronarama in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 02-07-2009, 10:23:00
  2. Nagra rom 110 a07
    By paszymaja in forum Nagravision
    Replies: 0
    Last Post: 16-06-2009, 23:52:07
  3. Tita1 Nagra 2 Tv Cabo ok
    By masteryoda78 in forum Titanium Card
    Replies: 1
    Last Post: 29-05-2006, 15:00:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •