Results 1 to 3 of 3

Thread: Metabox & Dorcel tv Card

  1. #1

    Metabox & Dorcel tv Card

    my friend has metabox3 (Metabox 3 5630TCXCI).with Metadream 127...when i insert the Dorcel tv Card(viacess) it says invalid card ..does it means this model not support the viacees card ?. or i need to install any other software first and then meta dream to active the Dorcel Tv card ? ..plz reply
    thnx for ur kind help

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    729
    Uploads
    89

    Re: Metabox & Dorcel tv Card

    MY FRIEND YOU MUST OPEN YOUR METABOX AND INSIAD YOU SEE THE CARDINSERD YOU JUST PUT ONE KONDICIATOR 100N/F 100V IN FIRST LEG IN THE RIGHT AND THE OTHER IN THE LEFT LEG IN FRONT....and you have i con 100%.

  3. #3

    Re: Metabox & Dorcel tv Card

    i really didnt get wat u want to say ?

Similar Threads

  1. Dorcel 5 channel XXX Card ........looking for:
    By EMatzi in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 2
    Last Post: 17-05-2009, 18:25:34
  2. Dorcel 5 channel XXX Card
    By EMatzi in forum CCcam Exchange: Local
    Replies: 7
    Last Post: 16-04-2009, 13:52:43
  3. Info dorcel tv in abracadabra card
    By -magnum- in forum French / Français
    Replies: 5
    Last Post: 02-01-2009, 19:58:52
  4. Question Card for metabox II
    By bubimir13 in forum MetaBox and MetaWare
    Replies: 6
    Last Post: 16-11-2008, 20:20:08
  5. Dump for Aston Cobra Metabox CX with smart card
    By recall_zizou10 in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 16-05-2007, 04:54:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •