Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Illusion Chat

  1. #1
    VIP Member (-MASTER-)'s Avatar
    Join Date
    31-03-2005
    Location
    funfilles land
    Posts
    813
    Uploads
    3

    Illusion Chat

    tks my friend

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    03-04-2005
    Posts
    20
    Uploads
    0

    Re: Firmware Illusion S3,C3,M3 and M5

    is Illusion S3 C3 M3 M5 a clone of echostar dsb 808 viaccess 2 ci????

  3. #3
    VIP Member
    Join Date
    31-03-2005
    Location
    Paradise City
    Posts
    153
    Uploads
    269

    Re: Firmware Illusion S3,C3,M3 and M5

    Quote Originally Posted by kamikazi
    is Illusion S3 C3 M3 M5 a clone of echostar dsb 808 viaccess 2 ci????
    For search clones for receivers view this page http://www.satellite-heaven.de/index...iver/index.htm

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    10-12-2005
    Posts
    19
    Uploads
    0

    Re: Firmware Illusion S3,C3,M3 and M5

    Hi j.d.r.

    There is 3 files in VECTRA 3.56.ZIP. Which vectra is to be loaded, both of them or the second?
    What about the VOLGA? First time for me, can you please give some info on it?

    Thanks for your attention.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    01-04-2005
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: Firmware Illusion S3,C3,M3 and M5

    oLÁ ALGÉM SABE COMO MUDAR AS KISS NO ILLUSIOSAT COM O COMANDO ?

  6. #6
    New Member
    Join Date
    11-04-2006
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: Firmware Illusion S3,C3,M3 and M5

    Keys manuais

    Ir ao menu
    Programas
    Vectra
    selecionar o operador com setas
    seleccionar a key a alterar com ok
    introduzir através do teclado virtual
    ok

    e já está!

  7. #7
    VIP Member
    Join Date
    29-03-2005
    Posts
    5,110
    Uploads
    0

    Illusion Chat

    Here you can post all your questions about Illusion !

    Have fun !

  8. #8

    Re: Illusion Chat

    Bonjour tt le monde mon problème c'est en voulant utilisé le kyng multiloader, mon ordinateur signale qu'il y'a un virus, j'ai supprimé le fichier et j'ai essayé de le téléharger de nouveau du forum Kyng.info il y'a toujours le problème virus; que faire?

  9. #9

    Re: Illusion Firmware

    Vectra (no external link ) firmware's version can do the same thing vectra 5.31 !
    and it's the same software version not 2 defferents - los dos son el mismo soft mi-amigo !
    cualquiera de los dos se ve la Premier

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    17-08-2006
    Posts
    123
    Uploads
    0

    Re: Firmware Illusion S3,C3,M3 and M5

    Quote Originally Posted by kamikazi View Post
    is Illusion S3 C3 M3 M5 a clone of echostar dsb 808 viaccess 2 ci????
    verry good question i'm in the same cas

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Update Illusion
    By vladka in forum Czech / Čeština
    Replies: 6
    Last Post: 03-01-2011, 16:08:50
  2. illusion
    By snot in forum Portuguese / Português
    Replies: 23
    Last Post: 17-09-2010, 23:33:05
  3. Illusion M3
    By (-MASTER-) in forum Portuguese / Português
    Replies: 6
    Last Post: 28-02-2010, 14:02:30
  4. Illusion
    By bajern in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 14-12-2009, 15:06:58
  5. Illusion New
    By cycu_14 in forum Illusion
    Replies: 6
    Last Post: 02-10-2009, 19:02:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •