Pershendetje te Nderuar Antare!

Sipas porosise te administratorit qendror ketej e tutje s'lejohen m temat e hapura qe kane mbi 1000 postime dhe duhen mbyllur.

Per kete arsye po i rihap te reja ato qe do te mbyll sepse kane kaluar 1000 postimet.

Jeni te lire te vizitoni keto tema edhe pse jane te mbyllura.

Lexim/ndihme te mbare gjithe antareve dhe stafit!


Temat e vjetra i gjeni me poshte:

4-http://www.satsupreme.com/showthread...Linja-Falas%21

3. http://www.satsupreme.com/showthread...Falas!/page101 prej 25.05.2011 deri ne 12.03.2013

2. http://www.satsupreme.com/showthread...Falas!/page102 prej 10.05.2010 deri ne 25.05.2011

1. http://www.satsupreme.com/showthread...-Falas/page190 prej 25.11.2008 deri ne 10.05.2010