Results 1 to 4 of 4

Thread: cardsharing on FTE max s100 ?????

  1. #1
    Member
    Join Date
    11-12-2006
    Location
    france 59 nord
    Posts
    36
    Uploads
    0

    cardsharing on FTE max s100 ?????

    hello at all ..... my question ... is it possible to work with cardsharing on FTE max s100 ...... I read on some posts "yes" but no explains .... if you have some informations (logiciel) and tuto ... some thanks .... marcc (france)

  2. #2
    Tonio Antonio Montene's Avatar
    Join Date
    06-01-2006
    Location
    Villefontaine
    Posts
    14,581
    Uploads
    131

    Re: cardsharing on FTE max s100 ?????

    Hello yes with gbox look here please : http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=26535

  3. #3
    Member
    Join Date
    11-12-2006
    Location
    france 59 nord
    Posts
    36
    Uploads
    0

    Re: cardsharing on FTE max s100 ?????

    thanks a lot antonio .... I try to work with it (gbox) ..... marcc

  4. #4
    New Member
    Join Date
    04-12-2005
    Posts
    7
    Uploads
    1

    Thumbs up Re: cardsharing on FTE max s100 ?????

    Quote Originally Posted by marcc View Post
    thanks a lot antonio .... I try to work with it (gbox) ..... marcc
    antonio je voudrais essaie de faire cs avec mon max100 mais ce link ne marche plus coment faire pour avoir tv cabo em cs sur fte 100 merci mon ami e bonne anne2008

Similar Threads

  1. cardsharing sur fte s100 ??????
    By marcc in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-2008, 19:52:50
  2. fte MAX S100
    By zboge in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-2007, 16:56:55
  3. Si pb avec TF1 sur S100....
    By jaycee in forum French / Français
    Replies: 3
    Last Post: 11-01-2007, 01:36:20
  4. FTE Max S100 & G*box
    By jipy1963 in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 29-12-2006, 11:42:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •