Results 1 to 7 of 7

Thread: Constant Initializing

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    30-07-2007
    Posts
    15
    Uploads
    0

    Constant Initializing

    I have the last few days the problem that my diablo cam constant starts re-initializing. Befoore it was not so bas.
    Sometimes initializing, but not to often.

    When i put the card in again it works again.
    Sometimes after a few seconds it works automatically.

    Anybody knows this problem?
    I have a Topfield 5000 CI receiver.

    I already tried to turn N2 AU off.

    Because it happens most on Polsat/Cyfra Disny channel

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    30-05-2006
    Location
    kent
    Posts
    115
    Uploads
    0

    Re: Constant Initializing

    yes im getting that infrequently on prem ,prob a bug with 323,

  3. #3
    VIP Member
    Join Date
    29-03-2005
    Posts
    5,110
    Uploads
    0

    Re: Constant Initializing

    Quote Originally Posted by digibeet66 View Post
    I have the last few days the problem that my diablo cam constant starts re-initializing. Befoore it was not so bas.
    Sometimes initializing, but not to often.

    When i put the card in again it works again.
    Sometimes after a few seconds it works automatically.

    Anybody knows this problem?
    I have a Topfield 5000 CI receiver.

    I already tried to turn N2 AU off.

    Because it happens most on Polsat/Cyfra Disny channel
    Hello, try this: with Cas go in Cam Disk functions and format your diablo; then upload the new Stealth 2.34, you'll find here (thanks Passete). Good luck and enjoy !

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    30-07-2007
    Posts
    15
    Uploads
    0

    Re: Constant Initializing

    I already formatted the cam. (I always format it before a new stealth version)
    And tried version 2.33 and 2.34.

    Hopefully anybody know a solution.

    Sometimes within seconds it comes back, other times it never comes back
    (Only by putting teh card out and in again)

  5. #5
    VIP Member
    Join Date
    29-03-2005
    Posts
    5,110
    Uploads
    0

    Re: Constant Initializing

    Quote Originally Posted by digibeet66 View Post
    I already formatted the cam. (I always format it before a new stealth version)
    And tried version 2.33 and 2.34.

    Hopefully anybody know a solution.

    Sometimes within seconds it comes back, other times it never comes back
    (Only by putting teh card out and in again)
    Hello, in this case perhaps your Topfield don't agree with the diablocam. If possible test the diablo in another receiver and see what happen. Good luck !

  6. #6

    Re: Constant Initializing

    sounds like a bad flash,here is a list.

    Last updated 08-12-2006 diablo

    @Metabox III Ok
    @Sat NAG CI 6915 Ok

    Arion 9300 Ok
    Aston Xena 1700 Ok

    Coship Ok
    Clarke Tech HTS 2100S OK
    Clarke Tech 2000 Image Freezes often becasue of CSA

    Digital 4100 CI Ok
    Digital 1200 M CI Ok
    Dragon Box CI 600 Ok
    DreamBox 7020 Ok
    DreamBox 7025 Ok
    DreamBox 7000 mit Gemini - Test Ok
    DSR 5500 CI Ok

    Edision 2600 CI - Test OK with org.FW and patched with deakti.<6040>
    Evolve EVO 8800 Reality Ok
    Echostar DSB-890 CCI Some OSD problems
    Echostar 3000IP Ok
    Echostar 3600 Ok
    ECHOSTAR 5020 OK (Freez when Other Cams Are Used With Diablo)
    Echostar DVR-7000 VA Works with problems freezings
    Electron CI Ok only Slow Channel Switching
    Eycos Digital Sat Receiver E-1000 PVR

    Finepass FSR-4100 CI Ok
    Force Duomaster 1030 S Ok
    Force 536S-CV OK
    Force Duomaster 1030 S

    Galaxis Easy Rider 2.01 Cable - Test OK
    GB SAT Dual - Test Ok
    GB Sat 2c 10 – Test OK
    Golden interstar Receiver - Test OK

    HISPANIA FCIS 7000 = ok
    Homecast Ok
    Homecast HS 5101 CI HDTV Receiver
    Hornet Ok
    HU Ok
    Humax IRCI 5400Z Plus Ok
    Humax CI 8100 PVR Ok
    Humax CI 8100 Ok
    HUMAX 5100 Ok
    Humax 5400 (without z) last Version - Test OK
    Humax PDR 9700 - Test Ok
    Humax VAC 1 - Test Ok
    Humax HDCI 2000 - Test OK
    Humax HD 1000 - Problems by changing channels
    Humax HD 2000 works ok in only the bottom slot

    ICE FC 3000 CI Ok
    ID Digital CI-24 Econo - Test Ok
    Igate TGS 100 ok
    Inverto IDL 7000 Ok
    Illusion Sat M5 Ok

    Kaon KSC 570 Ok
    Kaon Premium Dual PVR Ok

    Lemon PCMCIA problems
    Lemon 030 CI Ok

    Manhattan Plaza 250 Ok
    Manhatten plaza 350 - Test Ok
    Manhattan Plaza ST-450 ok
    Manhattan Plaza ST-550 - Test OK
    Manhatten DSR 5500 old vers. – Test slow but ok
    Manhattan Starlight 6800 OK
    Manhattan Starlight 9800
    Maxplus 2100 OK
    M-Vision FCIS 9080 USB Ok
    M-Vision FCIS 7000 Ok
    M-Vision FCIS 7000 OLD Ok

    Nextvission 8050 DCI ok
    Nextwave Mx Series Ok
    Nextwave Plus suc 2500 C Ok
    Nokia MediaMaster 9650S Ok
    Nokia 9800s Ok
    Openbox X 820 and 800 - Test OK
    ODS 3000 CI A Some problems

    Page 8010 HD NOK
    Panasonic TU-DSF Problems
    Philips Dsr 7005 pvr NOK
    Phoenix apollo ci+mc {sw version U106}-ok
    Phonotrend SDR 2900 and 3000 Ok
    Pixx Event FW 1.128 (und 1.121) some Freeze and channel changing probs

    Reel-Box RSX (dream-pirates Image) - Test OK
    Reelook 300S Some problems
    Relook 400s running Neumo image 2.82 - Test Ok
    REX/PIXX IV Ok

    SAB Explorer series - Test OK
    Samsung DSR9500AY OK
    Sat Fox 7220 Ok
    SatyCon F3CI Ok
    s*yBox Ok
    skybox neotion 3000 ok
    Strong str 8700 Ok

    Technomate 1000 CI - Test OK
    Technomate 1500/1600 2CI - Test OK
    Technomate DAPCI 5000
    Technomate 5500 CI - Test OK
    Tm 5500 cip plus { INH 208ACI-107 }----ok
    Technomate 5500 DAPCI – Test Ok
    Technomate tm 5500ci Ok
    Technomate – TM- 7755 2VA 2CI – Test ok
    Tm8000 hd80mc-ci {sw version 530} --- ok
    Telewire 3103 PVR Some problems
    Technisat Digit MF4-S Problems
    Technisat S1- Some Problems
    Topfiled TF 4000 PVR Ok
    Topfiled TF 5000 PVR Ok
    Topfield 5010 pvr Ok
    Topfield 5510 pvr Ok
    Topfiled TF 5000 CI Ok
    Topfiled 5000 PVR Masterp. Ok
    Topffield 5500 PVR - Test OK

    Vantage Ok
    Vissionnet VN8000CIS

    XDOME Some problems
    Xtreme Ok
    Xtreme MSR-5690CXCI Ok

    Yumatu MX2CI Ok

  7. #7
    New Member
    Join Date
    19-11-2007
    Location
    Russia Moscow
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Wink Re: Constant Initializing

    Its the same shit what happen with my Diablo cam after update from 2.32 to 2.34. From menu my Topfield 7700 i see initialising.....after couple seconds....stealth 2.34.....again initialising..... 2.34 jerk Diablo non stop. And all HBO channels and HD suisse after update stop work. I format cam and downgrade to 2.32. Its initialized ok.

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 21-10-2009, 12:47:36
  2. New NTV+ Constant CW 36E
    By Ramzen in forum CCW and DCW
    Replies: 6
    Last Post: 02-09-2009, 16:50:27
  3. Replies: 5
    Last Post: 10-06-2009, 21:29:12
  4. Keeps saying initializing...
    By rsivvuren in forum Matrix Reborn Cam
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2007, 16:42:40
  5. ESP on constant cw
    By hazeen8888 in forum BISS
    Replies: 6
    Last Post: 25-10-2006, 16:14:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •