Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: srx 1400D do not want be flashed?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    26-07-2006
    Posts
    7
    Uploads
    0

    srx 1400D do not want be flashed?

    HELLO ,I have flashed my demo by a suspecius version named DJA SAT (because SatSupreme was to busy in the days of "TPS OUT")
    and when a accede to our powerful forum and downloaded the latest version of 03 02 2008 the demo can't be flashed(it power ON normally ) I tryed to stop it in boot mode (by pressing ON/OFF button) its work but the flash don't start
    I have tested the cable and its good
    whats the issue????

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    01-11-2006
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: srx 1400D do not want be flashed?

    hello meme probleme as tu trouvez une solution ???

    merci

  3. #3
    VIP Member rchoual's Avatar
    Join Date
    17-05-2005
    Location
    Algeria
    Posts
    1,275
    Uploads
    1,467

    Re: srx 1400D do not want be flashed?

    hello

    take my advise this is the best transformation

    http://www.satsupreme.com/upload.php...load&id=131653

    besides, firms for Smartbox are quickly updated



    regards

  4. #4
    VIP Member rchoual's Avatar
    Join Date
    17-05-2005
    Location
    Algeria
    Posts
    1,275
    Uploads
    1,467

    Re: srx 1400D do not want be flashed?

    hi again


    If you have any problemes after a bad update , use this files to repare your 1400d / 1200d

    http://www.satsupreme.com/upload.php...load&id=117825


    bye

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    01-11-2006
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: srx 1400D do not want be flashed?

    thank you rchoual but a can't start boot with any program ... I test all but when I swith "on" the bouton to my demo 1400d any think happend . he start with DJA firm (its a wrong firm for my demo) ....

  6. #6
    VIP Member rchoual's Avatar
    Join Date
    17-05-2005
    Location
    Algeria
    Posts
    1,275
    Uploads
    1,467

    Re: srx 1400D do not want be flashed?

    try the last link ,

    send the file, and press the frontal button for 5 seconds and the update will start . your receiver will return back to the original firm


  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    01-11-2006
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: srx 1400D do not want be flashed?

    THANK YOU rchoual YOU ARE THE BEST THE BOOT ARE START !!!

    merci mon ami !!

  8. #8
    VIP Member rchoual's Avatar
    Join Date
    17-05-2005
    Location
    Algeria
    Posts
    1,275
    Uploads
    1,467

    Re: srx 1400D do not want be flashed?

    always come to the shoutbox for help : http://www.satsupreme.com/upload.php

    you are welcome dear

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    01-11-2006
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: srx 1400D do not want be flashed?

    how firm use for the demo work today ? please

  10. #10

    Re: srx 1400D do not want be flashed?

    hi again


    If you have any problemes after a bad update , use this files to repare your 1400d / 1200d

    http://www.satsupreme.com/upload...load&id=117825


    bye
    __________________________________________________ _________________
    hello
    what about sr-x1200d super
    can i use this file for sr-x1200d super
    many thanks for your help

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. starsat 1400d
    By adrarian in forum Starsat
    Replies: 0
    Last Post: 25-05-2008, 21:14:43
  2. edit 1400D
    By ondablu in forum Starsat
    Replies: 1
    Last Post: 16-01-2008, 02:00:08
  3. firmwar.1400d
    By ondablu in forum Starsat
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-2008, 19:21:10
  4. starsat 1400D
    By ondablu in forum Starsat
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2007, 22:59:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •