Results 1 to 4 of 4

Thread: tps is not working on 3.65 Dragon

  1. #1

    tps is not working on 3.65 Dragon

    why tps is not working on 3.65 Dragon software, please can any body tell me the truth of tps working or not.
    Thanks in advance

  2. #2

    Re: tps is not working on 3.65 Dragon

    for the moment tps is working 100%, dunno why is not working with you

  3. #3
    New Member
    Join Date
    29-08-2005
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Re: tps is not working on 3.65 Dragon

    it is working here too.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    27-02-2005
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: tps is not working on 3.65 Dragon

    Working fine here as well

    cms

Similar Threads

  1. Info jsc+3,4 not working any more
    By icemania in forum Strong
    Replies: 3
    Last Post: 04-12-2009, 11:54:31
  2. T-Rex/ Dragon Not working
    By bobthebob in forum Dragon Cam and T-Rex Cam
    Replies: 6
    Last Post: 28-10-2006, 17:23:42
  3. digital + & tv cabo not working on dragon cam predator 3.32
    By proffk in forum Dragon Cam and T-Rex Cam
    Replies: 1
    Last Post: 24-04-2006, 23:43:24
  4. cw working or not
    By king13 in forum Opos Card
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2005, 02:09:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •