Results 1 to 2 of 2

Thread: changing starsat to tiger?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    23-06-2005
    Posts
    10
    Uploads
    0

    changing starsat to tiger?

    hello a todos

    they said we can change startsat 1400d to tiger receiver,
    and to a lot of receivers,
    how can we do this, step by step?


    thanks a lot

  2. #2

Similar Threads

  1. New TIGER Firmware
    By taliq in forum Tiger Firmware
    Replies: 289
    Last Post: 07-10-2017, 18:56:22
  2. Tiger sat T5 to starsat 1400d & 1200d
    By wahid in forum Starsat Firmware
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2009, 16:34:59
  3. Question Loader per TIGER T8
    By <<fredi111>> in forum Albanian / Shqip
    Replies: 4
    Last Post: 14-09-2009, 19:41:14
  4. NEW:Tiger T1 and T6-USB Firmware
    By ALKAP- in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-2009, 17:14:32
  5. Changing Starsat background image
    By Shahram in forum Starsat
    Replies: 0
    Last Post: 31-12-2007, 12:07:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •