Results 1 to 6 of 6

Thread: DMC15 @ Telestar 12

  1. #1
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    DMC15 @ Telestar 12

    Pershendetje...
    Para se te bleja nje model starsat ja mora nje shokut per ta pare dhe me pelqente qe kishte AU shume paketa si premeiere, polsat, tps etj, ne te njejten kohe testova dhe paketen e DMC15 tek sateliti telestar 12 ne 15 grade perendim dhe punonte shume mire.

    Pasi bleva dhe vete nje te tille cdo gje ecte mire me paketat kryesore, por me DMC nuk e kuptoj cpo ndodh, del zeri por jo figura, nderkohe qe kodi eshte ne rregull dmth i njejti kod qe paketen dmc15 e hap me nje aparat tjeter, Ndersa me kete starsat qe bleva nuk e hap figuren. Di ndonjeri ndonje gje?

    ju flmn

  2. #2
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: DMC15 @ Telestar 12

    dua te shtoj dhe dicka qe e vura re sot, i ktheva te 5 koded e DMC15 ne 00 00 00 00 00 00 00 00 me nje fjale qe ti beja mos punonin fare, por serish degjoj ze ne kete pakete ne kanalet e saj, si ka mundesi te degjohet ze kur une i kam kthyer te gjitha numrat ne 00. mos ka ndonje problem cryptoworks tek aparati im? e theksoj kete pakete e kam hapur me nje aparat identik si ky qe bleva por jo me kete qe kam tani.

    flmn edhe nje here

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    03-09-2007
    Posts
    112
    Uploads
    0

    Re: DMC15 @ Telestar 12

    cfare modeli eshte aparati stasat

  4. #4
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: DMC15 @ Telestar 12

    me fal qe nuk e vura ne dukje, modeli eshte Starsat SRX50CU

  5. #5
    Senior Member Pirro's Avatar
    Join Date
    04-10-2006
    Location
    Rishikesh - India
    Posts
    125
    Uploads
    1

    Re: DMC15 @ Telestar 12

    Quote Originally Posted by Wingsofdarkness View Post
    dua te shtoj dhe dicka qe e vura re sot, i ktheva te 5 koded e DMC15 ne 00 00 00 00 00 00 00 00 me nje fjale qe ti beja mos punonin fare, por serish degjoj ze ne kete pakete ne kanalet e saj, si ka mundesi te degjohet ze kur une i kam kthyer te gjitha numrat ne 00...
    Ka kanale qė kodifikojnė vetėm imazhin video ashtu siē ka tė tjera(asiatiko-jugore) qė kodifikojnė vetėm kolonėn zanore.

  6. #6
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: DMC15 @ Telestar 12

    e drejt pirro, kjo me erdhi ne mendje me vonese, ne fakt paketen e dmc15 e kam pare gjithmone te hapur me nje aprat Lazer, dhe nuk e kam ditur qe kjo pakete shoqerohet vetem me ze, kur testova nje starsat te nje shokut, u hapte paketa serish si me lazer tim, kur bleva nje version te njejte starsat si te atije shokut tim me del ky problem qe ka ze dhe jo figure. gjithsesi po e shof me lazer se nuk kam ca ti bej starsatit ta ckodoje kete pakete.

    flmn per mesazhin.

Similar Threads

  1. Telestar=Lemon?
    By fernan32 in forum Telestar
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2009, 01:31:10
  2. Petition for DMC15 package (sign +1, +2...)
    By SkinArt in forum Cryptoworks
    Replies: 0
    Last Post: 04-04-2008, 09:38:31
  3. DMC15 Video No / Audio Yes
    By SkinArt in forum Cryptoworks
    Replies: 0
    Last Post: 17-03-2008, 10:43:35
  4. Telestar Starsat 1
    By geoman in forum Starsat
    Replies: 0
    Last Post: 13-10-2006, 09:01:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •