Results 1 to 7 of 7

Thread: NDIHME! starsat src3100 cu vetem restart :(

  1. #1

    NDIHME! starsat src3100 cu vetem restart :(

    a mundet dikush te me ndihmoje.
    kam 1 aparat starsat srx 3100. nuk e di ca me pati se e kam pas te rregullt por tani sa e ndez me ngel tek screen UPGRADING DATA dhe pastaj fiket dhe ndizet prap dhe kete vazhdon gjate gjithe kohes. ka ndo1 zgjidhje kjo gje??
    rrespekte

  2. #2
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: NDIHME! starsat src3100 cu vetem restart :(

    persh,
    i ke bere ndonje update se fundi aparatit? nqs po e ke kryer si duhet punen gjate update ose vendosje te kodeve? mos ke futur ndonje gje sic duhet dhe kane ngelur komanda qe sistemi aparatit perpiqet ti ekzekutoje?

    une kam patur nje aparat pak a shume si ky prob, qe nje dite te bukur pas 2 vjetesh filloje te me fikej ose restart dhe ndizej prap, por nuk me nxirrte ndonje info, thjesht u rindizte ore cast. E di ci beja ketije une siper kases i bija nje grusht te forte dhe ky nuk fikej me per ca dite, por kur fillonte prap dhe une prap nje grusht :) me kete veprim beja me qesh dhe cudisja te tjere qe shikonin se si veproja me aparatin, njelloje si TV ne kohen tjeter nqs i mban mend, Nje dite e hapa kapakun dhe po shifja qarkun ne disa vende jane ca si kapuca ti kerpudha me tel poshte te ngjituara me njera tjetren sapo i ndava nga njeri tjetri keto nuk pata me prob per rindizje, ne fakt kete ma sugjeruan dhe eci, por nuk ta them te veprosh dhe ti keshtu pasi nuk jam i sigurte.

    POr meqe jemi ke hapja e kapakut , eshte nje si diode nga fundi kases qe hiqet nga nje here ato digjen, duhet ta nxjerresh ate dhe ta shikosh ne drite eshte ok apo jo, ajo eshte si puna pocit ka nje tel brenda qe eshte i lidh ai tel i holle duhet te jete i pa prere dhe i bardhe.

    si dalin dritat ne display te forta apo te zbehta, ato qe lexon numrat e kanaleve ose gjerave te tjera? e them kete se aparatit tim filluan tju zbehnin, por sapo hante nje grusht i shkonte ne normal color :)

    Coje aparatin me mire ke nje teknik ta shofi, aty ke pazari ri ke nje dyqan qe merren shume me starsat. Ke shkolla kuqe.

    Me shume sdi ca me te thene.
    Shpresoj te gjesh nje zgjidhje
    Tung

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    26-04-2007
    Posts
    20
    Uploads
    0

    Re: NDIHME! starsat src3100 cu vetem restart :(

    Quote Originally Posted by andiii_7 View Post
    a mundet dikush te me ndihmoje.
    kam 1 aparat starsat srx 3100. nuk e di ca me pati se e kam pas te rregullt por tani sa e ndez me ngel tek screen UPGRADING DATA dhe pastaj fiket dhe ndizet prap dhe kete vazhdon gjate gjithe kohes. ka ndo1 zgjidhje kjo gje??
    rrespekte
    hiqja kabllin e sinjalit dhe fike dhe ndize aparatin(sinjalin mos ia ver derisa tia fshish kanalet e tps) fshija te gjitha kanalet e tps-ve ne hotbird sepse ato ta bllokojne.gjithsesi shiko ne forum se mos ka dale software i fundit se une tani pashe per 3500 qe kishin tenjejte problem 3100-ten tende dhe ka dale softi i fundit qe hap tps.them se problemi do te zgjidhet.

  4. #4

    Re: NDIHME! starsat src3100 cu vetem restart :(

    Quote Originally Posted by andiii_7 View Post
    a mundet dikush te me ndihmoje.
    kam 1 aparat starsat srx 3100. nuk e di ca me pati se e kam pas te rregullt por tani sa e ndez me ngel tek screen UPGRADING DATA dhe pastaj fiket dhe ndizet prap dhe kete vazhdon gjate gjithe kohes. ka ndo1 zgjidhje kjo gje??
    rrespekte
    pershendetje

    Edhe une kam nje starsat sr x3100cu te njejtin problem e kam
    ja kom instalu sw e ri tash ne rregull osht por vetem kanalet qe jan
    te lira po i hap (FTA)tps nuk po bejn !.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    03-09-2007
    Posts
    112
    Uploads
    0

    Re: NDIHME! starsat src3100 cu vetem restart :(

    merre edhe firmware e fundit per te se e ke ketu ne forum.

  6. #6
    Senior Member simonsatell's Avatar
    Join Date
    28-11-2007
    Posts
    176
    Uploads
    11

    Re: NDIHME! starsat src3100 cu vetem restart :(

    mbasi te fusni. softin,369 qe ndodhet ketu ne uplod duhet ti kaloni aparatit edhe soft kamin e ri kini parasysh qe ne aparat te kaloni sw ultra esht me mire me celsat

  7. #7

    Re: NDIHME! starsat src3100 cu vetem restart :(

    shum flm people.
    cdo gje eshte ok tani. nuk e di ca pati por e mbajta fikur ca dite dhe tani i erdhen mendte dhe po punon normalisht :)
    me kanalet tps t hapura dhe me premium po ashtu :)
    gjithsesi sh flm per ndihmen
    jeni 1sha

Similar Threads

  1. starsat restart problem
    By ikaveh in forum Starsat
    Replies: 4
    Last Post: 02-06-2009, 18:32:55
  2. Replies: 1
    Last Post: 23-10-2008, 13:08:50
  3. Ndihme Starsat X-30cu Usb
    By tamo in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 14-02-2008, 21:32:27
  4. ndihme per STARSAT SR-X3500CUCI
    By iorius in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 31-12-2006, 13:11:53
  5. ndihme, starsat sr-x3300cu
    By BehadesgO in forum Albanian / Shqip
    Replies: 9
    Last Post: 07-10-2006, 10:05:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •