EK Voetbal en Olympics in HD op de satelliet!

Op het gratis kanaal kunt u genieten van het EK Voetbal (7 tot en met 29 juni 2008) en de Olympische Spelen (8 tot en met 24 augustus) in High Definition! Ook zullen er tussendoor uitzendingen van Nederland 1 op dit kanaal te zien zijn die worden omgezet naar HD-kwaliteit.

Het HD-kanaal van de NPO is gratis beschikbaar voor iedereen met een CanalDigitaal SECA-smartcard, ontvangst van ASTRA 23,5 (bijvoorbeeld met de DUO LNB) en een HDTV-ontvanger (bijvoorbeeld de Philips DSR 7121).

Naast de Philips DSR 7121, is nu ook officieel de Homecast HS 5101 CI HDTV-ontvanger gecertificeerd voor gebruik met CanalDigitaal. Evenals de vergelijkbare Homecast HS 5101 CI USB met USB-aansluiting.

Deze Homecast Common Interface-ontvangers beschikken naast een HDMI-aansluiting ook over een luxe alfanumeriek display waarmee o.a. zendernamen kunnen worden weergegeven.

Ter gelegenheid van het EK introduceert CanalDigitaal ook de splinternieuwe voetbalschotel. Met deze schotel, voorzien van oranje voetbalprint, laat u de leeuw dit jaar niet in zín hemdje staan!

U kunt het HD-kanaal met de onderstaande gegevens handmatig toevoegen aan de zenderlijst op uw HDTV-ontvanger. Wanneer u de CanalDigitaal of TV Vlaanderen zaplijst via Fastscan ververst op uw HDTV-satellietontvanger worden de zenders ook toegevoegd aan uw zenderlijst.