Results 1 to 4 of 4

Thread: Golden Interstar 8005D chipset

  1. #1

    Arrow Golden Interstar 8005D chipset

    Hi
    It is possible to change chipset or firmware Golden Interstar
    8005 "D" to "S" . If yes How?

  2. #2

    Re: Golden Interstar 8005D chipset

    Quote Originally Posted by skymedia_pk View Post
    Hi
    It is possible to change chipset or firmware Golden Interstar
    8005 "D" to "S" . If yes How?
    kann in "TRABANT" make "MERCEDES"

  3. #3

    Exclamation Re: Golden Interstar 8005D chipset

    Quote Originally Posted by kapaxy View Post
    kann in "TRABANT" make "MERCEDES"
    Plz write in english Thanks

  4. #4
    New Member
    Join Date
    19-04-2005
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Exclamation Re: Golden Interstar 8005D chipset

    Quote Originally Posted by skymedia_pk View Post
    Hi
    It is possible to change chipset or firmware Golden Interstar
    8005 "D" to "S" . If yes How?


    no impossible

Similar Threads

  1. Need Golden interstar dsr-8005d new software
    By skymedia_pk in forum Golden Interstar
    Replies: 10
    Last Post: 30-05-2009, 17:08:25
  2. je n'ai plus tps sur mon golden interstar 8005d
    By krimada in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-2008, 00:01:16
  3. probleme avec golden interstar 8005D
    By pe03re in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 4
    Last Post: 13-01-2007, 21:33:15
  4. boot golden interstar 8005D
    By masigione in forum Golden Interstar
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2006, 01:20:51
  5. golden interstar 8005D
    By masigione in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2006, 16:23:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •