Results 1 to 2 of 2

Thread: Gam FULL not Update bits ?

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    07-08-2007
    Posts
    118
    Uploads
    0

    Question Gam FULL not Update bits ?

    Does anyone have the FULL .gam files (old but FULL load) for programming virgo cards ?

    Coz programming just a little block "_update" will not program the card ..DUH ...

    Also how to upgrade gama os 1.1 to 1.4 ??

    Thx

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    24-03-2005
    Posts
    400
    Uploads
    1

    Re: Gam FULL not Update bits ?

    look tool all there

Similar Threads

  1. DM500S ERROR resetting lock-bits!!
    By dukedrake in forum Dreambox
    Replies: 10
    Last Post: 29-05-2010, 17:28:36
  2. Question DVBViewer bits needed...
    By Mingster in forum DVB Software and Tools
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2009, 09:14:53
  3. DM500S ERROR resetting lock-bits!!
    By dukedrake in forum French / Français
    Replies: 3
    Last Post: 30-11-2006, 15:20:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •