Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Thread: FAKE gammacards

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    07-08-2007
    Posts
    118
    Uploads
    0

    Thumbs down FAKE gammacards

    Well i def have a FAKE gammacard, has gamma OS 1.1 on it hardprogged/locked on it and card ain't writeable anymore...

    Even with winexplorer you can t write to the card. And about gamma loader 1.0 and 1.1 , please go back to programming school, as it will not verify a single bit it's writing, will say "card successfully programmed" .. or "card updating", then "card programming" .. all done, success ... WHAT A JOKE !

    All you get is gamma os 1.1 , FFFF and thats it ...foktwat lamers.

    So be carefull outthere, if you intend to buy a gammacard, take a progger with you, laptop and use winexplorer. No write response ? It's fake.

    Another icescraper, expensive one !

  2. #2
    New Member
    Join Date
    23-01-2006
    Posts
    9
    Uploads
    0

    Re: FAKE gammacards

    thanks for the information

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    12-09-2005
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: FAKE gammacards

    Well you should be able to up date it form OS 1.1 to OS 1.4
    when i got one it was OS 1.1 i did it with SataidTeam_GammaLoader.exe
    but read it be very carefull it will update it and do not try to update it
    again after you have don it there is a readme in the file read it and do as it says
    or you can stuff your card
    Cheers

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    07-08-2007
    Posts
    118
    Uploads
    0

    Exclamation Re: FAKE gammacards

    Quote Originally Posted by peter35 View Post
    Well you should be able to up date it form OS 1.1 to OS 1.4
    when i got one it was OS 1.1 i did it with SataidTeam_GammaLoader.exe
    but read it be very carefull it will update it and do not try to update it
    again after you have don it there is a readme in the file read it and do as it says
    or you can stuff your card
    Cheers
    First of all, there is NO README.TXT in the sataid gamaloader file, only osupdate.txt and secondly, what part didn't you understand , the part that it says "writing to card is impossible" ? or the part that says "winexplorer says "card can not be written too " ?

    Dude, gammacard = fake = rip.off = bullshit.

    And please, before you post crap like this again, upload the readme yourself then coz there isn't on in the file .

    For people who need the sataid team loader, it s here :

    h**p://w*w.4shared.c*m/file/43904546/c7f1f257/Sataid_Team_GammaLoader.html

    Gamma rip offs

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    12-09-2005
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: FAKE gammacards

    Cdd yes there was no readme it the file sorry
    I thourt there was i went and and had a look and i did find it
    It was in another forum before it crached and this what i did to update
    my card from OS 1.1 to OS 1.4


    Originally Posted by Onefella
    I've been playing around with the Sataid loader, and I wanted to outline some steps for people wishing to use it to update the OS of a v1.1 Gammacard.
    1. Load .gam file onto 'blank' v1.1 Gammacard with v1.0 loader
    2. Card should now read ACS 4.1 in FMCard/CardExplorer and be able to decode pics
    3. Make sure osupdate.txt that came with the sataid loader is in the same directory as SataidTeam_GammaLoader.exe
    4. Open Sataid Loader and load .gam file
    5. Leave radio buttons checked, (including OS update and 6MHz)
    6. Make sure the correct COM port is selected for your programmer, which should be in Phoenix 6MHz mode.
    7. Hit "Programm (sic) card"
    8. Process should take about 10-15 mins. if no timing settings have been changed
    9. When finished, check card with FMCard/Cardexplorer - version no. should now be 1.4 but no provider details
    10. Using Sataid loader, load the .gam file again
    11. Uncheck "Update the OS of the card before send CMD"
    12. Click "Programm card" again - programming this time should be fairly quick
    13. Check with FMCard/Cardexplorer, version should now be ACS v4.1 again
    14. Leave card in receiver for a while as getting keys/whatever can take some time

    This should get you a working Gammacard with OS version 1.4 (really 1.04)

    Trying the Sataid loader on a 'blank' Gamma that hasn't had any .gam file installed, will clear the ATR, which sometimes can be fixed by using the Gammacard utility in CAS Studio 8.x to view the card. This sometimes restores the ATR, and the v1.0 loader will be able to write .gam files to it again.

    Good luck


    Cdd as i say sorry for getting it wrong with you about what you sade
    hope that this helps you as it did me at the time

    Thanks

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    07-08-2007
    Posts
    118
    Uploads
    0

    Exclamation Re: FAKE gammacards

    Well thx for the info's , it will probably help others to maybe get their card working, but the card i have is defenitly fake. Hardcoded gamma os 1.1 and even sataid loader says "update successfull", "programming successfull" (ofcourse they have no verify / read set) so those programs are just sending to card and that's about it. You can actually stick in a gammacard, start the programming, remove it, take any card whatsoever and the program will continue .. /ROFL -> so these loaders are a big joke.

    Anyway, this card is dead/fake/bogus and honestly to people interested in gammacards, DON'T ! get an off abo, at least you have something that works, for 1 year guaranteed, instead of wasting money on bogus cards like those.

    Gamma = crap.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    23-06-2005
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: FAKE gammacards

    It's part of the fun with Gammas

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    07-08-2007
    Posts
    118
    Uploads
    0

    Lightbulb Re: FAKE gammacards

    Quote Originally Posted by Sat tech View Post
    It's part of the fun with Gammas

    Part of the fun ? You probably SELLING them ?! /ROFL

    Gamma = crap = bullshit.

    Just another OPOS/K3 scam.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    21-11-2006
    Posts
    108
    Uploads
    0

    Re: FAKE gammacards

    Quote Originally Posted by Cdd View Post
    Part of the fun ? You probably SELLING them ?! /ROFL

    Gamma = crap = bullshit.

    Just another OPOS/K3 scam.

    Well, after 1.5 year gamma cards still work. At least for those that got them properly configured, right?

    There is a lot of scam around, but this is expected in an underground supply network. A friend bought a new gamma last week from an online shop, pre-loaded with correct OS, programmed it and everything is OK.

    Some get scammed, but most don't. You were unlucky.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    07-08-2007
    Posts
    118
    Uploads
    0

    Lightbulb Re: FAKE gammacards

    Quote Originally Posted by fr2er View Post
    Well, after 1.5 year gamma cards still work. At least for those that got them properly configured, right?

    There is a lot of scam around, but this is expected in an underground supply network. A friend bought a new gamma last week from an online shop, pre-loaded with correct OS, programmed it and everything is OK.

    Some get scammed, but most don't. You were unlucky.
    Properly configured ... you're funny ... A gammacard is good for just one thing, icescraper or local viewing. CS is totally bogus coz the card can't coop with multiple cw's, (burns out, dropped cw's etc) and i find that really GOOD. Coz people sharing crapcards like those should be shot :p

    Anyway, a lot more wiser to spend your money on a real sub.

    Cheers

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. 6.11 Fake
    By GUSJA in forum M-Vision
    Replies: 0
    Last Post: 13-02-2007, 15:39:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •