Results 1 to 4 of 4

Thread: Probleme avec mon 4200 D normal

  1. #1

    Probleme avec mon 4200 D normal

    Bonjour tout le monde j'ai un probleme avec mon demo (4200D), puisque les chaines commes Euronews, Canal Algérie, Virgin17 ect ecran noir et ecrit "pas de signal"
    J'ai essayé un autre demo de meme marque 4200D ils s'affichent normalement
    Est ce que quelqu'un peut me dire ou est le problème comment faire pour le résoudre SVP

    Merci d'avance

  2. #2
    VIP Member plutonium239's Avatar
    Join Date
    14-05-2007
    Location
    Silicon Valley , CA
    Posts
    219
    Uploads
    129

    Re: Probleme avec mon 4200 D normal

    Hello
    To restaure the signal on your receiver fallow thes steps:
    1>Send the Flash cleaner to your receiver with the loader FTe upgrade.
    2>Flash your receiver with the Tapess Pack( u have a good firm with channel list+ Loader Tapess<use allcode+bootloader >
    3> you can flash your receiver with the last firm( you'll find it on FTE section)
    good luck

  3. #3

    Re: Probleme avec mon 4200 D normal

    Thank u i will try and will make you the reponse

    Thanks

  4. #4

    Re: Probleme avec mon 4200 D normal

    That works good

    Thank you very much plutonium239

Similar Threads

  1. probleme avec ali c
    By ichnad in forum French / Français
    Replies: 5
    Last Post: 12-12-2008, 19:06:49
  2. Question aide sur starsat 4200 d normal
    By wedwed23 in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-2008, 03:02:17
  3. probleme starsat 4200 d normal
    By wedwed23 in forum Starsat
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2008, 14:54:57
  4. Problème avec K3
    By ZZ007 in forum K3 Card and Knot Card
    Replies: 3
    Last Post: 04-04-2007, 15:08:24
  5. Problème avec K3
    By ZZ007 in forum French / Français
    Replies: 6
    Last Post: 28-11-2006, 10:52:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •