Results 1 to 3 of 3

Thread: help:Comment charger les firms pour ABSAT

  1. #1
    New Member
    Join Date
    13-06-2008
    Posts
    3
    Uploads
    0

    help:Comment charger les firms pour ABSAT

    bjr,

    svp, pouvez m'expliquer comment telecharger le zup avec le kup230 ?
    alore que les fichiers zup ABSAT sont des executables.

    merci

  2. #2
    Senior Member gr51's Avatar
    Join Date
    21-01-2008
    Posts
    106
    Uploads
    9

    Re: help:Comment charger les firms pour ABSAT

    Le zup aytomatic pas avec kup 230

  3. #3
    New Member
    Join Date
    13-06-2008
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Smile Re: help:Comment charger les firms pour ABSAT

    merci gr51.

Similar Threads

  1. New Stream firms for ABSAT OK
    By mouca in forum Kaon
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2008, 20:33:58
  2. News Firms pour TPS
    By Macqueen in forum French / Français
    Replies: 33
    Last Post: 18-12-2006, 21:36:16
  3. Svp comment charger fichier softcam
    By altman in forum Sunny
    Replies: 2
    Last Post: 11-09-2006, 12:00:08
  4. nouveaux firms pour worldsat 9000 et 9900 NG4
    By barbichou in forum French / Français
    Replies: 14
    Last Post: 24-02-2006, 14:10:54
  5. merci pour les firms
    By neotionboxfreak in forum Edision
    Replies: 1
    Last Post: 22-10-2005, 12:06:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •