Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Shpjegime per Celesat

 1. #1
  Senior Member
  Join Date
  06-06-2008
  Posts
  163
  Uploads
  0

  Shpjegime per Celesat

  A ka mundesi te shpjegoje dikush se sa lloje celesash jane dhe se cfare tipersh jane???
  Pse disa jane te gjate e disa me te shkurter?

  A jane te tere celesat njelloj per cdo lloj aparati apo jane te ndryshem?

  A mund te meren celesat e nje aparati dhe ti vendosen aparatit tjeter qe nuk eshte i te njetit tip?

  FLM

 2. #2
  Senior Member
  Join Date
  06-06-2008
  Posts
  163
  Uploads
  0

  Re: Shpjegime per Celesat

  Cfare eshte Nagra dhe Nagra 2 ? A kane ndryshim celesat e tyre apo jo?

 3. #3
  Senior Member miri01's Avatar
  Join Date
  09-09-2006
  Posts
  295
  Uploads
  0

  Re: Shpjegime per Celesat

  Quote Originally Posted by denipavla View Post
  cfare eshte nagra dhe nagra 2 ? A kane ndryshim celesat e tyre apo jo?
  nagra1 dhe nagra 2

  nagra 1 punon 16 celsa 1 kollone
  nagra 2 punon 32 celsa 2 kollona

 4. #4
  Senior Member
  Join Date
  06-06-2008
  Posts
  163
  Uploads
  0

  Re: Shpjegime per Celesat

  Quote Originally Posted by miri01 View Post
  nagra1 dhe nagra 2

  nagra 1 punon 16 celsa 1 kollone
  nagra 2 punon 32 celsa 2 kollona
  Me fjale te tjera celesat e nagra 2 nuk i vendosen dot nagra 1-it?!!!!!!!!!!

 5. #5
  Senior Member miri01's Avatar
  Join Date
  09-09-2006
  Posts
  295
  Uploads
  0

  Angry Re: Shpjegime per Celesat

  Quote Originally Posted by denipavla View Post
  Me fjale te tjera celesat e nagra 2 nuk i vendosen dot nagra 1-it?!!!!!!!!!!
  jo

 6. #6
  Senior Member
  Join Date
  06-06-2008
  Posts
  163
  Uploads
  0

  Re: Shpjegime per Celesat

  Quote Originally Posted by miri01 View Post
  jo
  A mund te meren celesat e nje aparati dhe ti vendosen aparatit tjeter qe nuk eshte i te njetit tip? Dmth te nje aparati qe i ka celesat e hapur ti fusesh ne menyre manuale nje aparati tjeter......

 7. #7
  Senior Member miri01's Avatar
  Join Date
  09-09-2006
  Posts
  295
  Uploads
  0

  Wink Re: Shpjegime per Celesat

  Quote Originally Posted by denipavla View Post
  A mund te meren celesat e nje aparati dhe ti vendosen aparatit tjeter qe nuk eshte i te njetit tip? Dmth te nje aparati qe i ka celesat e hapur ti fusesh ne menyre manuale nje aparati tjeter......
  po

 8. #8

  Lightbulb Re: SHPJEGIM

  Nagra 2 i ka celesat 32 karaktere(hex 0-F).
  Kete celes e ndan ne dy pjese nga 16 karaktere.

  Psh.Kemi celesin 11111111111111110000000000000000

  e ndajme ne dy pjese dhe kodin dy shifror e vendosim njehere 00 dhe nje here 10

  pra...

  00 1111111111111111
  10 0000000000000000 9. #9
  Senior Member
  Join Date
  06-06-2008
  Posts
  163
  Uploads
  0

  Re: SHPJEGIM

  Quote Originally Posted by supercafone View Post
  Nagra 2 i ka celesat 32 karaktere(hex 0-F).
  Kete celes e ndan ne dy pjese nga 16 karaktere.

  Psh.Kemi celesin 11111111111111110000000000000000

  e ndajme ne dy pjese dhe kodin dy shifror e vendosim njehere 00 dhe nje here 10

  pra...

  00 1111111111111111
  10 0000000000000000


  Dmth 12 shifrat e para jane per kodin 00 dhe 12 te dytat jane per kodin 10?!!!!
  Keto celesa nese i ndan ne dysh perdoren dot per Nagra apo thjesht per Nagra2?????

 10. #10

  Re: Shpjegime per Celesat

  ne starsatin tim kam vetem nje nagra ose me mire nagravision.

  Polsati ka dy rreshta me 32 shifra,secilin rresht e ndan ne dy pjese pra ne 16 shifra.polsati duket si i tille:

  00 xxxxxxxxxxxxxxxx
  10 xxxxxxxxxxxxxxxx
  01 xxxxxxxxxxxxxxxx
  11 xxxxxxxxxxxxxxxx

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

 1. Question celesat abrakadabra
  By rinel in forum Albanian / Shqip
  Replies: 5
  Last Post: 21-01-2009, 22:51:57
 2. Celesat ne humax 5400
  By olindo in forum Albanian / Shqip
  Replies: 0
  Last Post: 03-10-2006, 23:27:21

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •