Results 1 to 3 of 3

Thread: EPG language change

  1. #1
    New Member
    Join Date
    17-03-2008
    Posts
    5
    Uploads
    0

    EPG language change

    How to change EPG language in 700 FTA super

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    19-05-2006
    Posts
    10
    Uploads
    1

    Re: EPG language change

    Hi,
    I don't think it's possible because the EPG infos are sent by the provider and 'til now I didn't see a channel which offers the choice between two or more language on it's EPG infos.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    17-03-2008
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: EPG language change

    But In another receiver i received in English, but in echolink i am receiving in arabic.

Similar Threads

  1. Question Does anyone know how to change HSN??
    By supernova_esa in forum Gamma Card
    Replies: 18
    Last Post: 17-02-2010, 10:30:25
  2. Change d:ine
    By santa1000 in forum Gbox Exchange: Free
    Replies: 0
    Last Post: 12-03-2009, 00:33:26
  3. Change the key
    By hamed_feily in forum Dreambox
    Replies: 4
    Last Post: 14-02-2008, 18:16:12
  4. AB-Sat will change the ID-Nr.
    By Trinity in forum English (UK)
    Replies: 0
    Last Post: 26-04-2005, 09:23:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •