Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: plz help me i cant enter any softcam or software for hivion9090x

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    05-11-2006
    Posts
    21
    Uploads
    0

    plz help me i cant enter any softcam or software for hivion9090x

    HI
    i have hi-vion 9090 x
    model a126
    s/w 11.82.3
    i think this problem of this software (11.82.3)

    plz any one can tell me whats i do ??

    i cant rest or enter any thing

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    05-11-2006
    Posts
    21
    Uploads
    0

    Re: plz help me i cant enter any softcam or software for hivion9090x

    plz plz plz help me

  3. #3
    Junior Member boudiyaz's Avatar
    Join Date
    29-03-2006
    Location
    France-Algérie
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: plz help me i cant enter any softcam or software for hivion9090x

    Hi
    if you still need help, trying on hv-softwares
    I have the 9090X (you, I think that is perhaps 9090X USB)
    and at the time this update was the problem of communication receiver / PC (for me it was editor-Chain) ...
    Now it is 11.82.5 (compatible T*s.bin )

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    05-11-2006
    Posts
    21
    Uploads
    0

    Re: plz help me i cant enter any softcam or software for hivion9090x

    but how i can enter this 11.82.5 and me i cant enter any thing

    i have 9090x a126 hi vion

    plz what i do

  5. #5
    Junior Member boudiyaz's Avatar
    Join Date
    29-03-2006
    Location
    France-Algérie
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Thumbs up Re: plz help me i cant enter any softcam or software for hivion9090x

    Have you ever updated or not ?

    If yes, then it is as usual you open your loader UpGrade V2.25 and updates with
    version 11.82.5 on the site for example hv-softwares ..

    If not, then we can help if you want ?

    Model: HV_Z3_CAS
    You can also take Model: HV_Z4_CAS
    The difference is in the display menu (new organisation ... transparency ...)

    If you already know this and do everything that you've done, but without result is that at 1182.3 caused more problems for you.
    For me (it was just communication receiver / Pc which allow any registration of channels on the PC ..)

    So to use the Clean erases everything and then put the 11.82.5

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    05-11-2006
    Posts
    21
    Uploads
    0

    Re: plz help me i cant enter any softcam or software for hivion9090x

    hi
    i had update it many times not once


    i had already insatall this 11.82.5
    but i cant enter it >>

    what i can do
    i have upgrade but i cant enter it

  7. #7
    Junior Member boudiyaz's Avatar
    Join Date
    29-03-2006
    Location
    France-Algérie
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Thumbs up Re: plz help me i cant enter any softcam or software for hivion9090x

    regrettable, as you have noticed I'm not totally bilingual I understand a little English (I use google Language Tools)
    If I understood correctly, you put 11.82.5 well Ok, but what does it mean by :

    had already insatall this 11.82.5
    but i cannot enter it>>

    What i can do
    i have upgrade but i cannot enter it
    What u can't enter

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    05-11-2006
    Posts
    21
    Uploads
    0

    Re: plz help me i cant enter any softcam or software for hivion9090x

    hi

    i mean i cant enter the software ( flash) 11.82.5

    now in my hi-vion9090x i have 11.82.3

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    05-11-2006
    Posts
    21
    Uploads
    0

    Re: plz help me i cant enter any softcam or software for hivion9090x

    whats your language ?

    :)

  10. #10
    Junior Member boudiyaz's Avatar
    Join Date
    29-03-2006
    Location
    France-Algérie
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Thumbs up Re: plz help me i cant enter any softcam or software for hivion9090x



    OK. it was not very clear:

    i had already insatall this 11.82.5
    but i cant enter it >>

    what i can do
    i have upgrade but i cant enter it
    Well then:

    If you already know this and do everything that you've done, but without result is that at 1182.3 caused more problems for you.
    For me (it was just communication receiver / Pc which allow any registration of channels on the PC ..)

    So to use the Clean erases everything and then put the 11.82.5
    Here:

    http://www.satsupreme.com/showfile.php?id=137391

    the method it is like you are doing for the software with UpGrade V2.25
    In the end, the receiver said "STB Cleared," and then "Error 000" (that is because it is empty, no soft installed)
    and after spends 11.82.5 and that is good.

    If there is no change is that you have a 9090 X USB don't worry there are solutions

    I'm French

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Question Starsat 200 - Latest Software+Softcam
    By omid.sat in forum Starsat
    Replies: 1
    Last Post: 08-07-2009, 22:30:58
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-03-2009, 06:38:01
  3. I need Software to upload softcam
    By vip519 in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 0
    Last Post: 21-08-2007, 08:32:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •