Results 1 to 3 of 3

Thread: where to enter biss ***s in a echolink 7020

  1. #1

    where to enter biss ***s in a echolink 7020

    hi there guys,does anybody know where to enter biss ***s in a echolink 7020 hd? problem is i have found where to enter all other ***s in channel setup edit ***s,but there is no biss ***s there,how do i enter the biss ***s ?please help!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    05-12-2007
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: where to enter biss ***s in a echolink 7020

    visit this http://dvbonline.net/page.php?49 you may get echolink full tutorial

  3. #3

    Re: where to enter biss ***s in a echolink 7020

    thank u4 your answer .maybe,i didn't ask correctly,i know how2enter bisskeys in echolink 777.the problem is,i can't get them in new echolink 7020.if u know ,i would really appreciate.thanks man.

Similar Threads

  1. how to enter biss key
    By zafeer in forum BISS
    Replies: 5
    Last Post: 20-04-2014, 13:03:49
  2. Echolink el-7020
    By heracornel in forum Echolink
    Replies: 0
    Last Post: 28-06-2009, 12:49:35
  3. Echolink El-7020 pc connection problem!!!
    By heracornel in forum Echolink
    Replies: 0
    Last Post: 29-05-2009, 23:04:44
  4. where to enter biss ***s in a echolink 702
    By kozubskaja in forum Echolink
    Replies: 1
    Last Post: 24-08-2008, 22:48:00
  5. enter biss keys in a echolink 7020
    By kozubskaja in forum BISS
    Replies: 0
    Last Post: 14-08-2008, 00:29:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •