Results 1 to 10 of 10

Thread: How to write gamma-card

  1. #1

    How to write gamma-card

    Members of the Forum, a good friend you: our country is now 115.5 satellite. With the love of the Dide Jia. Here we can see Kelong Ka gamma card program. However, the month before the time, I do not know why. I can not see the card of the program. Can not be updated, I do not know if I need to use any methods to solve it. I do not know how I should like to write cards » What used to write software. Here is our version of Irdeto Access acs v4.1 version. Please help me.
    Thanks! Thank you!

  2. #2
    New Member
    Join Date
    07-06-2008
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Re: How to write gamma-card

    I did not understand anything at all.. 400+ people read ur post and no one said anything..

    I thought you were going to explain how to program the Gamma Card..

  3. #3

    Re: How to write gamma-card

    I think he's asking if any knows how to update his Gamma card that stopped working a month ago.


    Dashinson

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    04-07-2005
    Posts
    18
    Uploads
    0

    Re: How to write gamma-card

    new gamma card and cas3.what do i do to load files?when i opened gamma card n cas 3 i inputted nova file to write and i got message no flash/eeprom. where am i going wrong?any help appreciated,i tried reading the forum but cannot find my roblem.

  5. #5
    Contributing Member kostas1's Avatar
    Join Date
    20-10-2005
    Location
    Germany/HDH
    Posts
    589
    Uploads
    15

    Re: How to write gamma-card

    Quote Originally Posted by dublindan View Post
    new gamma card and cas3.what do i do to load files?when i opened gamma card n cas 3 i inputted nova file to write and i got message no flash/eeprom. where am i going wrong?any help appreciated,i tried reading the forum but cannot find my roblem.

    ......Hi.I have this in German Lang.

    1. Cas3plus mit dem USB und dem seriellen Kabel anschließen.
    2. Starte Cas3 Studio. Gehe auf Smartc**d und dann auf G***a C**d.
    3. Stecke die G***a Karte in den Programmer. Im Studio solltest Du nun die Karte angezeigt bekommen.
    4. Starte jetzt den G***aLoader_V1.1.exe.
    5. Lade das Nova_(latest file)).gam und setze den Haken bei 6 MHz.
    6. Starte die Programmierung.
    Wichtig ist also das Cas3 Studio vor dem Loader zu starten und auf die G***a Karte einzustellen bevor der Loader gestartet wird.
    Hoffe es hilft jemanden.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    04-07-2005
    Posts
    18
    Uploads
    0

    Re: How to write gamma-card

    no offence.but i posted in english and unfortuately dont spraken deutch,if you could answer ih=n english please do.

  7. #7
    Contributing Member kostas1's Avatar
    Join Date
    20-10-2005
    Location
    Germany/HDH
    Posts
    589
    Uploads
    15

    Re: How to write gamma-card

    Quote Originally Posted by dublindan View Post
    no offence.but i posted in english and unfortuately dont spraken deutch,if you could answer ih=n english please do.
    ........Hi.Maybe help this one.



    Hope this will help.

    ***DO NOT use the gammacard option in cas 3 smart cards section of the cas 3***
    This Guide are only for loaders:
    Version
    1.0
    1.1
    2.2
    >For Sh*wtime loader V 1.1 needed to continiue getting updates
    versions 1.0 & 2.2 was only mainly use for add/show, but is not advised anylonger the use for it(all throught will not damage ur card).
    >for Eur* 1080 HD & N*va mainly loader V 1.0
    can be use V 1.1 as well with no harm for the card
    in fact seems to be an update
    i dont have more infos about it right now sorry.
    #You will need install in ur pc or laptop, microsoft NET FRAME WORKS at l east version 2.0, available from microsoft web.
    #A straight serial cable 9 pin with the correct ends needed
    Please follow this steps in the order i m sugesting:
    1. Open cas 3 by click the icon on your desktop
    2. connect the usb cable, wait till program starts
    3. go to untilities tab
    4. click the phoenix mode
    5. choice 3.579 mhz usally for pc, or 6 mhz for laptop
    6. hide button
    7. open the needed loader with glasses by double click it
    8. in the loader window when opens correct the settings in com port,
    tick the 6 mhz button only if need it, load the latest file where u saved
    it.
    9. Insert your card chip down & connect the serial cable
    10. now click program
    Shortly u will see the message "card program succesfully"
    Thats it!!!
    Take out card & plug it in your stb / cam & wait ti AU.
    Sometimes some small tips need to be done for faster AU:
    Go to the tranporder that you think it may AU better, switch on / off your stb, flick channels up / down, take card out ot the cam stb slot etc
    -----------------------------------------------------------------
    NOTE
    If you see the message NO ATR then go to step 5 & change the mhz.
    Is good advise as well to check your serial cable if is been connected well!
    -----------------------------------------------------------------

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    04-07-2005
    Posts
    18
    Uploads
    0

    Re: How to write gamma-card

    tried as you suggested,open cas studio,go to utilites,check phoenix6.0,then i opened loader 1.1 and when i downloaded showtime file it said no atr, i am a complete novice so if you could take me through it step by step. thanks v

    ery much for your reply.

  9. #9

    Re: How to write gamma-card

    Quote Originally Posted by dublindan View Post
    tried as you suggested,open cas studio,go to utilites,check phoenix6.0,then i opened loader 1.1 and when i downloaded showtime file it said no atr, i am a complete novice so if you could take me through it step by step. thanks v

    ery much for your reply.
    If you are using a Laptop then you must tick the 6mhz box or it will not recognize your card. Have you used this card before or know anyone that has? Is it a Gamma check the ATR (serial number on the card it will be 40 numb/let long. There are lots of dodgy cards out there mainly old Titanium cards they look the same at a glance, you will only know if you put it in the v1.1 (Glasses programmer)-there are other versions about tho.

    Hope this helps!

  10. #10

    Re: How to write gamma-card

    i've always programmed via the pc and always had to set phoenix mode to 6.00mhz and always had to tick the 6.00mhz box on the loaders otherwise it would not work.

Similar Threads

  1. changing Cerebro Card,into gamma card?
    By Sandman77 in forum Cerebro Card
    Replies: 7
    Last Post: 18-01-2010, 02:01:11
  2. Digiturk 7e on gamma card (kebap card)
    By assy23 in forum Gamma Card
    Replies: 5
    Last Post: 01-03-2009, 15:44:36
  3. Replies: 3
    Last Post: 23-02-2009, 02:16:38
  4. Question Software to read/write to NDS card
    By JustFrigginIrv in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2008, 03:39:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •