Results 1 to 3 of 3

Thread: Dump Topfield

  1. #1
    The Manager urmans's Avatar
    Join Date
    01-03-2005
    Posts
    1,596
    Uploads
    583

    Dump Topfield

    Dump Topfield

  2. #2

    Re: Dump Topfield

    I have been thinking about taking the Topfield to the DUMP.... what do you think?

  3. #3
    Member
    Join Date
    12-01-2007
    Location
    Scandinavia
    Posts
    32
    Uploads
    3

    Re: Dump Topfield

    Maybe it's the best place for my old TF too.
    It has started to "die" by itself from time to time.
    During of normal watching, TF boots and resets to factory defaults.

    There is no need to repair it. To the DUMP... hih. :)

Similar Threads

  1. Topfield TF6000Fe
    By haslammark in forum Topfield Software and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 27-09-2009, 22:52:56
  2. Topfield keys
    By fufu22 in forum Topfield Firmware
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2009, 11:26:50
  3. topfield 3000 ci pro
    By twister1970 in forum Italian / Italiano
    Replies: 6
    Last Post: 30-08-2009, 09:46:14
  4. Ajuda Topfield
    By PeterSat in forum Portuguese / PortuguÍs
    Replies: 3
    Last Post: 22-07-2009, 00:39:57
  5. topfield TS3000ci & g@MM@???
    By redcom7 in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 16
    Last Post: 14-05-2009, 19:35:01

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •