Results 1 to 2 of 2

Thread: aparat vantage

  1. #1

    aparat vantage

    kam 1 aparat vantage deri para pak kohesh i vendosja kodet vete por tani edhe pse i vendos ato nuk hapen edhe te astra shikoj premierat por jo arena a ka ndenje mundesi . Faleminderit.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    06-12-2007
    Posts
    139
    Uploads
    0

    Re: aparat vantage

    Me softin e fundit te serise 1xx te dates 6 gusht ....102 ...,hapen Premierat,Polsat,Digitv auto ne Sirius paketa Arqiva me crypto si edhe Rai,Rai afrika ,paketa ADD dhe ART ne nilesat me irdeto.Nuk e di qe ka soft qe hap Arena ne astra.Pershendetje.

Similar Threads

  1. Sagem D-BOX . VLERSIMI JUAJ PER KETE APARAT SATELITOR
    By emiljano in forum Albanian / Shqip
    Replies: 3
    Last Post: 10-09-2009, 18:09:47
  2. New firmware per aparat satelitor LG LDR 440CICX
    By alfonsodilo in forum Albanian / Shqip
    Replies: 10
    Last Post: 04-08-2009, 12:47:10
  3. Hivion-100xii a di gje njeri per kete aparat
    By plakusat2000 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 5
    Last Post: 10-06-2009, 11:09:07
  4. Question Si mund ti bej rip filmave qe shoh ne tv me sat ose me aparat toksor?
    By flor1 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 10-04-2009, 15:42:02
  5. TPS on Vantage
    By dagreg in forum Vantage
    Replies: 0
    Last Post: 30-08-2008, 12:58:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •