kam resiverin gording 5300 dhe kam problem me karten e re te digitalbit kam ber abonimin po nuk ma nje karten me karten e vjeter nuk kam pas problem momentalishte ne resiver kam softwerin metadream 1.1.9.27 ju lutem per ndihme flm