Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: FTE max c-100

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    08-06-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Cool FTE max c-100

    Pozdrav svima!
    Dali mi moće neko pomoči oko resivera FTE!!Jer sam novi uporabnik nemam baš pojma o tom resiveru!Trebaju mi programi za softwere i program kako da unesem nove kode!
    Zna li ko šta o tome?
    Puno hvala za pomoč!ž

  2. #2
    VIP Member kolorado's Avatar
    Join Date
    19-05-2006
    Posts
    1,340
    Uploads
    1,040

    Re: FTE max c-100

    Quote Originally Posted by Gogi1234 View Post
    Pozdrav svima!
    Dali mi moće neko pomoči oko resivera FTE!!Jer sam novi uporabnik nemam baš pojma o tom resiveru!Trebaju mi programi za softwere i program kako da unesem nove kode!
    Zna li ko šta o tome?
    Puno hvala za pomoč!ž
    Ako se radi o klonu ariona onda napisi informacije o risiveru i nesto cemo rijesiti!!!
    Pozdrav....

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    08-06-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: FTE max c-100

    Pa ni ja neznam,da li je to klon?Znam samo da je FTE mac-100,to piše u knjizi koju sam dobio,kad sam kupio resiver!A koji podaci ti još trebaju?
    Puno hvala što mi želiš pomoči!!!

    pozdrav

  4. #4
    VIP Member mici2's Avatar
    Join Date
    16-09-2006
    Location
    croatia
    Posts
    489
    Uploads
    1,661

    Re: FTE max c-100

    ovo je alat ali posto nemam taj resiver ,tj. cak nisam ni bio u doticaju s njim...ne mogu ti vise pomoci ...ovo je alat za ubacivanje..

    http://www.satsupreme.com/attachment...5&d=1221125320

  5. #5
    VIP Member kolorado's Avatar
    Join Date
    19-05-2006
    Posts
    1,340
    Uploads
    1,040

    Re: FTE max c-100

    Quote Originally Posted by Gogi1234 View Post
    Pa ni ja neznam,da li je to klon?Znam samo da je FTE mac-100,to piše u knjizi koju sam dobio,kad sam kupio resiver!A koji podaci ti još trebaju?
    Puno hvala što mi želiš pomoči!!!

    pozdrav
    Pa jednostavno pritisni na daljincu opciju info i procitaj sta ti pise na ekranu. Trebalo bi da izbaci informacije o tvom boot-u i software-u koji se nalazi u risiveru... Dalje je lako
    pozdrav....

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    08-06-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Thumbs up Re: FTE max c-100

    Super baš ti hvala za taj program!A šta piše u resiveru,ču pogledati pa ti javim!
    Hvala i pozdrav!

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    08-06-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: FTE max c-100

    Evo šta mi piše pod info u meniju recivera:
    bootloader 0.9.9.
    maincode 1.3.7.
    CAS data 1.0.0.
    dafaultdb 1.0.2.
    mcu verzion 1.1.2.
    manufact 144E1C
    product xx8547351

    mislim da je to šta ti treba?
    Hvala

  8. #8
    VIP Member kolorado's Avatar
    Join Date
    19-05-2006
    Posts
    1,340
    Uploads
    1,040

    Re: FTE max c-100

    Quote Originally Posted by Gogi1234 View Post
    Evo šta mi piše pod info u meniju recivera:
    bootloader 0.9.9.
    maincode 1.3.7.
    CAS data 1.0.0.
    dafaultdb 1.0.2.
    mcu verzion 1.1.2.
    manufact 144E1C
    product xx8547351

    mislim da je to šta ti treba?
    Hvala
    Prema ovim podatcima ovo nije arionov klon.... S toga treba traziti dalje ukoliko ti nisu pomogle upute koje ti je postavio kolega mici2....

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    08-06-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: FTE max c-100

    Pozdrav

    Taj program od mici2,koji sada imam je dobar i vrlo mi je pomogao!Sada znam sa tim programom da ubacim novu verziju softwera!Samo potražiš novu verziju softwera sw 1.3.7. i to je to!!Sada mi je več malo više jasno!!
    Sada mi treba samo program,koji naloži kode za FTE resiver...!(TPS.DIGI....)!!
    Nešto sam pokušao ali bez uspjeha!
    Tako,da mi treba još pomoč oko toga!!

  10. #10
    VIP Member mici2's Avatar
    Join Date
    16-09-2006
    Location
    croatia
    Posts
    489
    Uploads
    1,661

    Re: FTE max c-100

    Quote Originally Posted by Gogi1234 View Post
    Pozdrav

    Taj program od mici2,koji sada imam je dobar i vrlo mi je pomogao!Sada znam sa tim programom da ubacim novu verziju softwera!Samo potražiš novu verziju softwera sw 1.3.7. i to je to!!Sada mi je več malo više jasno!!
    Sada mi treba samo program,koji naloži kode za FTE resiver...!(TPS.DIGI....)!!
    Nešto sam pokušao ali bez uspjeha!
    Tako,da mi treba još pomoč oko toga!!
    sa zadnjim sw ..trebalo bi ti raditi au...znaci ostavi na programu...1 min..i mora ti otvoriti....tps-DOWN....ostalo radi

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •