Results 1 to 5 of 5

Thread: TPS on 5400

  1. #1
    New Member
    Join Date
    28-02-2007
    Posts
    7
    Uploads
    0

    TPS on 5400

    Hi,

    My name is laurence and yes I m a girl :p
    as I could read on the forum it seems there is a Bin.file that comes up every 2 days for tps.
    After hours of reading how to do it i didn t work out.
    Does anybody PLEASE can help me a little bit with it?

    It used to be my ex how was taking care of that, And i don t want to ask him any help.

    thks a lot

  2. #2
    Member
    Join Date
    05-05-2007
    Location
    Malta
    Posts
    60
    Uploads
    0

    Re: TPS on 5400

    You can find what you need here, than update latest TPS.bin file
    http://www.satsupreme.com/attachment...4&d=1220628237

  3. #3
    New Member
    Join Date
    28-02-2007
    Posts
    7
    Uploads
    0

    Re: TPS on 5400

    Thks edcasi,

    i have just downloaded it,
    it seems complicate, is there any tutorial?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    17-12-2005
    Posts
    168
    Uploads
    0

    Re: TPS on 5400

    On Humax:
    CAID Preselect: CARD+S+EMU
    Card Blocker: ECM+EMM
    Sharing Protocol Mode: HSIC

    In SBLC program:
    Leave everything as it is and click on vPlug > Show Monitor. Click on "Preferences" (the yellow toothed wheel icon, third from right to left top right). TPS_AU (the second line) must be disabled. It it isnīt click on "Enabled" > pull down menu > click on "Disabled". Save (bottom right).

    In WSP program:
    Select the right COM port (click on STOP, select the port, click on START).

    In vplug.ini file in the plugins folder:
    Set AUTO_AU (the second line) to 0 if you are using tps.bin file, or set it to 1 if you are using v_tps.bin file. The last days you can only get tps.bin, so set it to AUTO_AU=0. Itīs important for Dreambox, Iīm not sure regarding Humax. Try it.
    Either of those two files have to be renewed daily.

    First start SBCL, click on vPlug>Active>vPlug>Active, then start WSP, then Humax. After some ten seconds the left field in SBLC starts to fill with data and TPS decrypts.

    Here it decrypts with HoT 11.1, I donīt know about previous emulators.

    Hope I didnīt forget anything.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    28-02-2007
    Posts
    7
    Uploads
    0

    Re: TPS on 5400

    Hi verona,

    thks for ur help but I couldn t make it.
    it s too complicate for me.

    all i Can do is putting a new firmware or a simple keybin with sammy hummy.

    thks a lot for ur help

    laurence

Similar Threads

  1. Un aiuto x 5400
    By fulvio23 in forum Humax
    Replies: 4
    Last Post: 02-02-2009, 16:38:58
  2. New TM-5400 CI +USB super
    By tironci in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 11-01-2009, 19:17:31
  3. help with tm 5400
    By clicky in forum Technomate
    Replies: 6
    Last Post: 17-09-2008, 08:01:16
  4. Technomate 5400 ci+
    By kotobaba in forum Technomate
    Replies: 2
    Last Post: 09-05-2008, 19:35:20
  5. Humax 5400
    By Redser in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 26-01-2007, 13:03:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •