Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: ASTRA or HOTBIRD for xt-cm

  1. #1

    ASTRA or HOTBIRD for xt-cm

    for XT-CM loaded with the latest patch...which sat has more open packages...Hotbird or Astra.....please recommend.....

    thanks,

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    25-07-2006
    Posts
    535
    Uploads
    0

    Re: ASTRA or HOTBIRD for xt-cm

    Best package on Hotbird is Polsat & best package on ASTRA is Premiere ......

  3. #3

    Re: ASTRA or HOTBIRD for xt-cm

    hi my friend zoltar25.........premiere on astra has been closed since monday (20-10-2008)
    because went to nagra3..................
    is there any solution about that;
    thanks

  4. #4

    Re: ASTRA or HOTBIRD for xt-cm

    only polsat on hotbird is open for the moment friend....................

  5. #5
    Moderator
    Join Date
    25-07-2006
    Posts
    535
    Uploads
    0

    Re: ASTRA or HOTBIRD for xt-cm

    Quote Originally Posted by diamantis81 View Post
    hi my friend zoltar25.........premiere on astra has been closed since monday (20-10-2008)
    because went to nagra3..................
    is there any solution about that;
    thanks

    Load the latest softcam and it will clear

  6. #6

    Re: ASTRA or HOTBIRD for xt-cm

    i have already done this since yesterday..............
    but the question is for ''how long friend it will last;''

  7. #7
    Moderator
    Join Date
    25-07-2006
    Posts
    535
    Uploads
    0

    Re: ASTRA or HOTBIRD for xt-cm

    premiere is switching to nagra3 on november 15th !!!!!!!!!!

  8. #8

    Re: ASTRA or HOTBIRD for xt-cm

    And after 15th of november what;;;;;;;;;;;;;
    black screen i guess.............
    zoltar can you write if possible which packages are open with manhattan plaza xt-cm;
    thanks..........

  9. #9

    Re: ASTRA or HOTBIRD for xt-cm

    Hi,

    HBO Comedy and some other chaneels were working with no problems,but yesterday when i downloaded the latest batch....HBO Comedy and Cinimamax 1&2 are not open can someone tell me why?? maybe i should reset and download the old batch again??thanks

  10. #10
    Moderator
    Join Date
    25-07-2006
    Posts
    535
    Uploads
    0

    Re: ASTRA or HOTBIRD for xt-cm

    Will not solve the problem. The problem is not the patch

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. I am looking for astra/hotbird
    By philda in forum CCcam Exchange: Free
    Replies: 1
    Last Post: 14-08-2010, 16:06:34
  2. FTC FR on Hotbird 13°E & Astra 19.2°E
    By saifoor in forum Seca Mediaguard
    Replies: 2
    Last Post: 30-04-2009, 00:25:46
  3. astra 19.2 e and hotbird 13e
    By turk1820 in forum General Discussions: Cams
    Replies: 5
    Last Post: 23-02-2009, 23:35:28
  4. Astra Ou Hotbird ?
    By MIMIL45 in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 20-12-2006, 11:01:05
  5. Astra & Hotbird
    By Robo4 in forum English (UK)
    Replies: 2
    Last Post: 09-08-2005, 09:14:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •