Results 1 to 3 of 3

Thread: Vantage x121sci

 1. #1

  Vantage x121sci

  Kam nje VANTAGE X121SCI dhe nuk di nese si i hidhen celesat dhe se ku mund ti gjej ato ne menyre manuale ose nepermjet PC.Si dhe a ka loader apo key editor per kete tip aparati.Nese dikush ka te tille ose ka perdorur te me sqaroje me mire ose,nese di se ku ndodhen file key per kete tip aparati te me ndihmoje.......tung...

 2. #2

  Re: Vantage x121sci

  me duket senu ka ndonje te re per vantage121,per 200 ka sate duash, megjiate provo keto.ok

 3. #3
  Senior Member
  Join Date
  06-12-2007
  Posts
  142
  Uploads
  0

  Re: Vantage x121sci

  Per vantage x121sci mund te marresh ne kete forum tek -Satellite Tv Recivers-update efundit per Vantage X121sci ...76...102hoa dhe Winup26 icili ben edhe per softcam sdhe per software.Me kete soft. hap Premere,polsat,Digitv auto etj.Qe atehere nuk ka dale soft. iri per Vantage te serise 1xx.

Similar Threads

 1. vantage e ccw
  By ericus in forum Vantage
  Replies: 1
  Last Post: 08-04-2010, 18:27:38
 2. Question vantage
  By beche in forum Italian / Italiano
  Replies: 1
  Last Post: 01-03-2009, 18:32:59
 3. Vantageb x121sci
  By cufo in forum Albanian / Shqip
  Replies: 0
  Last Post: 25-09-2008, 00:22:30
 4. TPS on Vantage
  By dagreg in forum Vantage
  Replies: 0
  Last Post: 30-08-2008, 12:58:15
 5. tps on vantage
  By calcio90 in forum Vantage
  Replies: 4
  Last Post: 17-08-2008, 02:25:39

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •