Results 1 to 2 of 2

Thread: tm 3000 series

  1. #1
    Moderator TV_LICENCE's Avatar
    Join Date
    31-12-2006
    Location
    somewhere
    Posts
    615
    Uploads
    0

    tm 3000 series

    hi!
    is there any way to insert keys manually (biss ) ?

    thanks

  2. #2

    Re: tm 3000 series

    Hi some888
    Have you figured it out now.
    zac2613

Similar Threads

  1. Tm 3000 series
    By BOBANCG in forum Technomate
    Replies: 0
    Last Post: 27-08-2009, 23:51:00
  2. Loader TM-3000 Series ALL MODELS
    By loris. in forum Technomate Software and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 06-08-2009, 20:13:14
  3. 3000 series loader
    By zac2613 in forum Technomate Software and Tools
    Replies: 5
    Last Post: 28-07-2009, 20:44:58
  4. tps A/U working again on the tm 3000 series
    By benny/9 in forum Technomate
    Replies: 3
    Last Post: 19-07-2008, 15:03:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •