Results 1 to 4 of 4

Thread: Re: Problem please help me

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    24-11-2005
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Angry Re: Problem please help me

    Dear friends,

    From yesterday i can not catch any channels of tps,is there any
    problem after installing the new v_plug?
    Please anyone can inform us,

    Thanks in advanve

  2. #2
    Tonio Antonio Montene's Avatar
    Join Date
    06-01-2006
    Location
    Villefontaine
    Posts
    14,581
    Uploads
    131

    Re: Problem please help me

    Hello,
    Now TPS use Viaccess 2.5 : black screen for everyone

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    24-11-2005
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: Problem please help me

    Thank you for your fast reply,,,,,,,,,,,,,,,,,,the problem with
    tps is still continuing,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    If you find something about tps with progdvb program,inform
    us,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    Thanks once more

  4. #4

    Re: Problem please help me

    What a pity!
    It has gone far away.
    Bye Bye TPS!

Similar Threads

  1. New problem
    By mal3as in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 2
    Last Post: 09-03-2009, 14:59:58
  2. Problem
    By BankSat_IRAN in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 0
    Last Post: 23-12-2008, 15:40:09
  3. problem with FEC 9/10...
    By Macche' in forum Manhattan
    Replies: 3
    Last Post: 19-12-2008, 16:55:23
  4. Big problem!!!!
    By slip220 in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2008, 20:09:03
  5. teq.....la problem
    By tsuskas in forum DVB Plugins
    Replies: 0
    Last Post: 04-10-2006, 18:26:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •