Results 1 to 7 of 7

Thread: Target not connect or target is error status!

  1. #1

    Target not connect or target is error status!

    every time i want to flash my starsat 6300cu super i've got this message i have rs32 cable i use alimupg52 force loader

  2. #2
    Tonio Antonio Montene's Avatar
    Join Date
    06-01-2006
    Location
    Villefontaine
    Posts
    14,581
    Uploads
    131

    Re: Target not connect or target is error status!

    Hello,
    use this loader : http://www.satsupreme.com/attachment...2&d=1222291354 : aliminiupg5.2 - The message is because you are boot 3.08 and not 3.07
    GOOD LUCK

  3. #3

    Re: Target not connect or target is error status!

    thanks for your help montene i will try it

  4. #4

    Re: Target not connect or target is error status!

    don't work montene don't know what to do? bad luck.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    30-10-2006
    Posts
    18
    Uploads
    0

    Re: Target not connect or target is error status!

    Hello . I have the same problem with two ( 02 ) Pc , but i flashed my starsat 6300 cu super with another pc , that means that the stb , cable and flash are good . the problem is in the Pc .
    The first solution is to reinstall Win XP . If no , that means that the problem is hard ( in the mother board ) .

  6. #6
    New Member
    Join Date
    20-01-2006
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Target not connect or target is error status!

    I get the same message with these loaders having a starsat sr-3500cuci ultra. rs232 cable is ok because i can load firmware.

    Although i have only com1 when setting the loader to com 3 i get the following message

    Please power on your STB.
    Open Serial Port..
    Sync to serial port..
    Get Client protocol version & chunk
    Time out when read data!

    Any help appreciated and thank you for your good work guys, (at least some people enjoy your work)

  7. #7
    New Member
    Join Date
    22-01-2009
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Unhappy Re: Target not connect or target is error status!

    same problem with Echolink 888 super plus

Similar Threads

  1. Question Target not connect or target is error status .
    By belhadjin in forum French / Français
    Replies: 6
    Last Post: 10-09-2009, 21:09:42
  2. Target not connect or target is error status!
    By allasat in forum French / Français
    Replies: 3
    Last Post: 30-08-2009, 07:54:34
  3. Target not connect or target is error status!
    By kaki1234 in forum French / Français
    Replies: 6
    Last Post: 29-08-2009, 14:26:01
  4. Question target not connect or target is error status
    By almalaa7 in forum Echolink
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2009, 01:35:51
  5. Target not connect or target is error status!
    By kaki1234 in forum Starsat
    Replies: 13
    Last Post: 22-02-2009, 18:35:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •