Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 43

Thread: How to patch Technomate receiver?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    22-10-2008
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Smile How to patch Technomate receiver?

    Hi, I have just bought Technomate receiver. I want to view ART channels on the hotbird but this require patching the receiver. Please, help me how to patch and get the necessaries files for patching. Thank you

  2. #2
    New Member
    Join Date
    23-01-2006
    Posts
    9
    Uploads
    0

    Re: How to patch Technomate receiver?

    which tm receiver do you have?

  3. #3

    Re: How to patch Technomate receiver?

    I have 4 video clips that show how to patch and update keys.Post your email address and i will email them to you.

  4. #4

    Talking Re: How to patch Technomate receiver?

    muttley57@hotmail.com
    technomate 6900 combo hd card sharing clips yes?

    thanks

  5. #5
    New Member
    Join Date
    01-03-2005
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: How to patch Technomate receiver?

    Quote Originally Posted by justmeaswell View Post
    muttley57@hotmail.com
    technomate 6900 combo hd card sharing clips yes?

    thanks
    Please send video clips to mauri****.co.uk thanks

  6. #6
    New Member
    Join Date
    03-09-2008
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: How to patch Technomate receiver?

    Quote Originally Posted by alsaneie View Post
    I have 4 video clips that show how to patch and update keys.Post your email address and i will email them to you.

    Hi, I have the 1500CI, please send videos to luc***********et.be

    thks

  7. #7
    New Member
    Join Date
    04-11-2008
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: How to patch Technomate receiver?

    I wondder if you could e-mail me the videos as well please on mick.*******
    Thanks in advance

  8. #8

    Embarrassment Re: How to patch Technomate receiver?

    hi alsaneie any chance of seeing the videos could further my education:boater@talktalk.net

  9. #9
    New Member
    Join Date
    07-12-2008
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: How to patch Technomate receiver?

    hi guys
    need some help patching technomate 5600ci usb,
    do i update firmware from technomate first.
    then apply patch?
    how do i apply softcam keys and can anyone tell me what sort of channels i may get with cams? sorry to be a pain but i find the cam thing a bit confusing

  10. #10
    New Member
    Join Date
    04-12-2008
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: How to patch Technomate receiver?

    alsaneie, would you be able to send me the 4 video clips to patch technomate receiver. Thanks in advance

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Update Technomate Patch & Firmware
    By lezwez in forum Technomate Firmware
    Replies: 323
    Last Post: 24-08-2016, 19:22:16
  2. Technomate 1600 ci latest patch
    By BUSTER55 in forum Technosat Firmware
    Replies: 0
    Last Post: 10-10-2009, 14:20:41
  3. Technomate 3500 D+ Patch?
    By goldfishy666 in forum Technomate
    Replies: 2
    Last Post: 29-07-2008, 22:09:55
  4. Technomate Patch & Firmware
    By chiffoniers in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2008, 23:40:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •