Results 1 to 7 of 7

Thread: Pol*sat ne SR-x50 CU USB ‎???

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    07-10-2008
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Pol*sat ne SR-x50 CU USB ‎???

    Di qe mund te hapen kanalet e pol*satit ne aparatin sr-x50 cu usb ‎...

    Por kur marre softcam nga http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=9107&page=65
    nuk i shton kodet... thote not a normal way to update...

    Mund te marr ndonje tip tjeter softcam, apo si?

    Dhe nese i ka ndonjeri kodet, a mundet t'i postoje ketu ??
    Te pakten sot per champions.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    05-08-2008
    Posts
    114
    Uploads
    14

    Re: Pol*sat ne SR-x50 CU USB ‎???

    Quote Originally Posted by endacaku View Post
    Di qe mund te hapen kanalet e pol*satit ne aparatin sr-x50 cu usb ‎...

    Por kur marre softcam nga http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=9107&page=65
    nuk i shton kodet... thote not a normal way to update...

    Mund te marr ndonje tip tjeter softcam, apo si?

    Dhe nese i ka ndonjeri kodet, a mundet t'i postoje ketu ??
    Te pakten sot per champions.
    1) Aty ku ke mare softcamin (DigitAllWorld) s'ka lidhje fare me sr-x50 cu usb

    2) sr-x50 cu usb i ka Polsatet auto me versionin e fundit prandaj s'eshte nevoja per kode apo softcam

    3) champions s'ke shanc te shofesh nga Polsatet por hidhu nga Premiera edhe keto dite qe kan ngelur

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    07-10-2008
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: Pol*sat ne SR-x50 CU USB ‎???

    Quote Originally Posted by ani11 View Post
    1) Aty ku ke mare softcamin (DigitAllWorld) s'ka lidhje fare me sr-x50 cu usb

    2) sr-x50 cu usb i ka Polsatet auto me versionin e fundit prandaj s'eshte nevoja per kode apo softcam

    3) champions s'ke shanc te shofesh nga Polsatet por hidhu nga Premiera edhe keto dite qe kan ngelur
    Po ndonje menyre per te hapur polsatet me kete aparat qe kam?

    Thanks per info

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    29-12-2006
    Posts
    109
    Uploads
    2

    Thumbs up Re: Pol*sat ne SR-x50 CU USB hapen AU

    Dergoje te Frekuenca 12188 V 27500 3/4 Hot Bird 6/7A/8 @ 13 East
    prit aty dhe te HAPEN AU.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    07-10-2008
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: Pol*sat ne SR-x50 CU USB ‎???

    E gjeta me e hap:

    http://www.satsupreme.com/showthread...=22207&page=49

    Por prae thanks

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    29-12-2006
    Posts
    109
    Uploads
    2

    Re: Pol*sat ne SR-x50 CU USB ‎???

    Po ta kishe gjetur nuk kerkoje,apo dukesh nga emri ti, por na falendero se na kerkove ndihme.......?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    07-10-2008
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: Pol*sat ne SR-x50 CU USB ‎???

    Quote Originally Posted by dadi75 View Post
    Po ta kishe gjetur nuk kerkoje,apo dukesh nga emri ti, por na falendero se na kerkove ndihme.......?
    Byrazer... une e vleresoj edhe kohen/mundin/energjine ke ke(ni) shpenzuar qofte edhe per te klikuar mbi post-in tim. Plus qe kam marre edhe pergjigje...

    Ne fakt e gjete duke kerkuar me mire ate qe kerkoja...

    dhe nuk e kam aspak problem te them nje thanks dikujt qe mundohet te me ndihmoje.

    Pastaj, 'te keqe ka emrin im?

    Kaq pra.

    Tungs!

Similar Threads

  1. Unitedsat key finder V1.5.rar‎
    By mikame in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2009, 20:06:53
  2. Echolink Firmware ‎
    By x box in forum Echolink Firmware
    Replies: 1
    Last Post: 31-07-2008, 16:51:14
  3. TPS down on Stealth 2.35 !‎
    By adureno in forum Diablo Cam
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2008, 12:46:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •