Results 1 to 2 of 2

Thread: ndime

  1. #1

    Post ndime

    ju lutem a ka ndonje menyre qe te fut nagra 3 ne aparatin star sat 3500 cuci

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    31-03-2005
    Posts
    128
    Uploads
    0

    Re: ndime

    Nuk eshte thyer akoma Nagra 3. Nese flet per Nagra 2 (Polsat, Premiere, DigiTV), me versionin 3.69 qe e gjen edhe ketu mund ta shohesh

Similar Threads

  1. ndime ju lutem
    By nesti111 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 21
    Last Post: 28-08-2009, 14:25:58
  2. Ndime per coship
    By fredisat in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 30-05-2009, 12:43:56
  3. ndime per digitalb tokesor
    By nesti111 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 10
    Last Post: 27-05-2009, 08:27:50
  4. ndimè nga expertèt
    By shqipe in forum Albanian / Shqip
    Replies: 8
    Last Post: 12-02-2009, 12:48:04
  5. ndime
    By nesti111 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2008, 15:46:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •