Results 1 to 6 of 6

Thread: Diablo cam problems!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    14-06-2008
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Diablo cam problems!

    Hi,
    Got a diablo cam 2.3 loaded with uw145 ,all programmed up and dancing.Opened all channels supposed to open but after 5,10 or 15 min. picture freezes.Can`t watch a program from start to finish.I`ve got a kathrein 910 runing aaf 2.0e image.Any help?

  2. #2

    Re: Diablo cam problems!

    What are your settings in Configuration mate?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    14-06-2008
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: Diablo cam problems!

    This are my settings in conf.
    CAIDS File Caids
    Auto PMT On
    Emulators On
    N3 AU On
    Emulator Priority 1. Emu 2.Cards
    Fixed CW Off
    Thanks for reply by the way , I can`t understand what I`m doing wrong.
    I`m a bit upset cose I can get all the thor hd channels but I can`t view them properly!

  4. #4

    Re: Diablo cam problems!

    Your settings seems fine, but you could try set AutoPMT to OFF.

    Know the Nokia tuner doesn't like it ON.

    If you set N2AU to OFF you got faster clearing of channels.

    Is it Emu on your Kathrein you could try turn it off.

    If this doesn't help you could try format cam and load UW 1.45 again.

    Is it only on HD channels on CD you got freezings or other packages?

    Btw. in CAS you can turn everything to OFF if not using card in Diablo.

    Regards.Wolves.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    14-06-2008
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: Diablo cam problems!

    I`ll try to turn everythings off ,the emu in kathy is off and yes is not only on hd channels,is on sd as well.I have to say that I bought the cam already patched,but I installed new soft and keys without formating the cam first.I`ll try all the things u sugest and I`ll let u know.
    Appreciate ur help!
    Thanks again.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    14-06-2008
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: Diablo cam problems!

    Still the same problem after i formated the cam and reinstall uw145.Stop all emu in kathy and still the same. Can`t understand!

Similar Threads

  1. Info Diablo light - Diablo WI-FI - Diablo 2 - Fausto etj
    By studiounivers in forum Albanian / Shqip
    Replies: 905
    Last Post: 05-02-2017, 20:29:15
  2. Tutorial Diablo WiFi and WPA / WPA2 Problems + Solution
    By lightning01 in forum Diablo Cam
    Replies: 1
    Last Post: 29-05-2011, 23:43:20
  3. Problems with Gamma Card and Diablo
    By luchoe in forum Diablo Cam
    Replies: 3
    Last Post: 16-01-2010, 13:39:47
  4. Replies: 0
    Last Post: 03-12-2009, 15:01:31
  5. Problems with C+NL and Diablo 2.3 light
    By brucelee34 in forum Diablo Cam
    Replies: 7
    Last Post: 14-06-2009, 17:08:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •