Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: nokia-Dbox2

  1. #1
    Moderator mile kristo's Avatar
    Join Date
    24-06-2007
    Location
    EU
    Posts
    1,717
    Uploads
    269

    nokia-Dbox2

    KUSH ME NDIHMON. kam nji aparat .dbox2-nokia. problemi eshte se nuk punon . ndizet dhe ne ekranin e tv thot ne gjermanisht herzlich willkommen. po mundohem me kalu flash por mekot problemi qendron se nuk ben kontakt as me fishin ethernet dhe as kabllin nullmodem .dicka konkrete si i behet shbllokimi faliminderit

  2. #2
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Re: nokia-Dbox2

    Me cfar po thua problemi eshte pak sa i nderlikuar,coje ne nje pike servisi se nga ketu nuk behet gje ...nqs nuk shikon paisjen nga afer pak veshtire ose me ja fut kot bej ket e bej ate...

  3. #3
    Moderator mile kristo's Avatar
    Join Date
    24-06-2007
    Location
    EU
    Posts
    1,717
    Uploads
    269

    Re: nokia-Dbox2

    aparati eshte nokia-dbox2 me flash intel 2x i premieres me sw betanova
    do te deshe kush me ndihmon me ibe flash pra me ja ndru sw nga betanova dhe ta ktheje ne notrino ose enigma pra ne linux, do te doja proceduren

  4. #4

    Dbox2 Philips Cardsharing

    Pershendetje te gjitheve

    Me ne fund e gjeta nje faqe ,qe shpresoj qe mund te me ndihmoj .


    A mundem permes Dbox2 te bej cardsharing dhe nese mundet dikush te me tregon se si funksionon dhe a mundem dikun ta testoj !

    dmth.
    kam dbox2 Philips
    image Petze 2 X
    kam kartelen e digitalb ,por te ciles i ka skaduar afati
    kam te vendosur multicam
    lidhje interneti (DSL)
    dhe si behet konfigurimi ne router speedport w500v dmth si te hap portet.

    per fillim

    flm
    arion-i

  5. #5

    Re: Dbox2 Philips Cardsharing

    flm per ndihmen :(

  6. #6
    Moderator mile kristo's Avatar
    Join Date
    24-06-2007
    Location
    EU
    Posts
    1,717
    Uploads
    269

    Dbox2 ndihme

    pershendetjeve te gjitheve kam nji aparat dbox2 nokia linux me imagine enigma. qe e perdor per c...ch deri die ishte ne rregull por mbasi i kalova versionin e fundit te enigmes v7 nuk munda te bej c..sh atributet ishin ne rregull
    si tek aparati ashtu dhe tek modemi. megjithate e hoqa versionin e fundit dhe
    vura ate qe kisha me pare pra enigma v6.shkoj tek var bin vendos camd2 se ne ket menure behet e mundur qe te bej c sh por prap asgje me pare se te kaloja sw e fundit punonte ne rregull nuk e di se ku kam gabuar atributet jane ne rregull si tek bin camd2 dhe tek keys cwshare a me ndihmon njeri se cfar te bej ju faliminderit

  7. #7
    Moderator mile kristo's Avatar
    Join Date
    24-06-2007
    Location
    EU
    Posts
    1,717
    Uploads
    269

    Dbox2 ndihme

    pershendetje te gjitheve kam ket problem me aparatin. pardie i kam kalu imagine e fundit
    te enigma2 v7 nuk me pelqeu dhe i rivendosa prap versionin qe kisha enigma2 v6 problemi
    qendron se nuke ma nje ruteri para se ti kaloja sw e fundit cdogje ishte ne rregull por tani
    kur e lidhe me ruterin nuk ma nje Mac addresse qe te bej veprimet me hap portat te ruteri. kurse me programin FTP cdogje shkon ne rregull nuk po e gjej se ku kam gabuar

  8. #8
    Moderator mile kristo's Avatar
    Join Date
    24-06-2007
    Location
    EU
    Posts
    1,717
    Uploads
    269

    Re: Dbox2 ndihme

    a ka njeri te me jap nji pergjigje

  9. #9
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,290
    Uploads
    39

    Re: Dbox2 ndihme

    Quote Originally Posted by mile kristo View Post
    a ka njeri te me jap nji pergjigje
    mos kujto se nuk te lexon njeri por mesa duket se njef njeri deri tani.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    16-11-2008
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: Dbox2 ndihme

    pershendetje mile po bone ne ruter DHCP automatik ip me i marr dhe duhet me ta joft po ne resiver ja len ip statike jo dhcp provo kesht un kam dbox2 mu ashtu po ma njeh mac adressen.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Nokia Dbox2 Cable, alguém sabe por tvkaka a florir?
    By f.l.vasconcelos in forum Portuguese / Português
    Replies: 1
    Last Post: 26-04-2006, 20:51:06
  2. DBox2 Nokia Display ?
    By MisterX GSMFree in forum German / Deutsch
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2006, 20:34:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •