Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Gamma Plus card!!!!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    22-11-2008
    Posts
    7
    Uploads
    0

    Angry Gamma Plus card!!!!

    Does any one know why my card is not accepting data? check attached images for the error msg i'm facing

    it was working before, and it has ATR, but i can't load program on it

    is there a clean file so i can load it on it to fix it? or another loader?

    need ur kind help in this problem, please check the attached pictures for the error msg i'm facing.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    New Member
    Join Date
    22-11-2008
    Posts
    7
    Uploads
    0

    Angry Re: Gamma Plus card!!!!

    100 views and no reply!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    04-04-2005
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Gamma Plus card!!!!

    Check your power,
    sometimes usb not giving the correct voltage.

  4. #4

    Re: Gamma Plus card!!!!

    My friend if you still have this problem try to fix it first by S@t@id and if nothing get work try the EMK 3.5 loader send me pm to help you farther if you didnt get it work
    Best Regards
    Dimis

  5. #5
    New Member
    Join Date
    26-01-2007
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: Gamma Plus card!!!!

    card lock gamma plus can erase with H2loader five time

  6. #6

    Re: Gamma Plus card!!!!

    Gamma+ (MCSA - CBand) is it still working and is there maybe a gamma card for IS7 available or any files

  7. #7

    Re: Gamma Plus card!!!!

    is latest h5 file still working

  8. #8
    Senior Member michael318's Avatar
    Join Date
    11-06-2008
    Posts
    158
    Uploads
    0

    Re: Gamma Plus card!!!!

    try another loader...

  9. #9
    New Member
    Join Date
    19-06-2005
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: Gamma Plus card!!!!

    Greetings all,
    I usually have no problems programming a g plus cards using LoadMe2 as it often known as the H2 loader.
    The important thing is that the g plus card is cleaned using this program first before loading new bin file and 3.57MHz clock selected on your Phoenix programmer.
    Now...in saying that, I find for unknown reasons the file posted by maosat called MCSA_c_H2_5.bin will not load to the card, giving an error. The clean operation prior was a success and the bin file I have dated 11/5/08 loads ok (just has an old EMK or cancelled HSN's).

    Can someone who succesfully loaded the MCSA_c_H2_5.bin (31Kb) or the earlier MCSA_c_H2 4-8-08.bin (35Kb) to there card please determine what the problem might be please.

    I am in Australia and the source of the mcsa file that loads ok is not known but it is 33Kb in size, a little different that ones posted. The ATR given by my cleaned g plus cards is 3B B2 11 00 10 80 00 02.

    Cheer's Usagi

  10. #10
    New Member
    Join Date
    14-01-2009
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: Gamma Plus card!!!!

    @Usagi
    can you send me the mcsa file dated dated 11/5/08.
    my email is onyema[at]ifende[dot]com

    Thanks

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. changing Cerebro Card,into gamma card?
    By Sandman77 in forum Cerebro Card
    Replies: 7
    Last Post: 18-01-2010, 02:01:11
  2. card reader gia gamma card
    By stavros211 in forum Greek / Ελληνικά
    Replies: 39
    Last Post: 23-07-2009, 00:29:34
  3. Digiturk 7e on gamma card (kebap card)
    By assy23 in forum Gamma Card
    Replies: 5
    Last Post: 01-03-2009, 15:44:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •