SES Astra a anunţat semnarea unui contract pe termen lung pentru a emisiunii de MTVNHD în Franţa. Serviciul va fi transmis de tur-ceas-de la 19.2 grade est şi o parte a lui CanalSat HD opţiune. Separat, MTV Networks International a anunţat pe Sky lansează în Regatul Unit şi HOT în Israel înainte de sfârşitul anului.
Cu MTVNHD, numărul de canale HD, distribuite prin satelit pe Astra de sistem va creşte la 58. Până la sfârşitul anului 2010, SES ASTRA, doreşte să transmită în jur de 100 de canale HD.


Alexandru Oudendijk, şef comerciale ofiţer de SES Astra, a spus într-o declaraţie: "Suntem foarte încântaţi că MTV Networks de dezvoltare continuă a acesteia, prin intermediul programului HD Astra. Cu lansarea MTVNHD în Franţa, Astra suplimentare îşi îmbunătăţeşte impresionante HD, canal linie-sus şi continuă de a construi un cartier foarte atractiv pe principalele sale orbitale poziţii. "


Pe Canalsat, HD, de oferta include acum Canal + HD, HD Tf1, Franţa 2 HD, HD, M6, 13čme Rue HD, National Geographic Channel HD, Cine Cinema Premier HD, HD, Ushuaia, Sci-Fi HD şi Disney Cinemagic HD. Eurosport HD, va lansa pe CanalSat din decembrie 7.
MTVNHD al doilea val de lansează vedea, de asemenea, canal, care include, de asemenea, Nickelodeon de programare, America Latină îşi face debutul în Argentina, Chile, Columbia, Venezuela, Peru, Ecuador, Insulele Caraibe şi Uruguay.