МТВНХД протеже Евро досега

СЕС АСТРА објавила је потписивање дугорочног уговора за емисији МТВНХД у Француској. Услуга ће бити одаслана непрекидан од 19.2 степени исток и део ЦаналСат ХД опцију. Засебно, МТВ Нетуоркс Интернатионал је најавио покреће на Скы у Великој Британији и топла у Израелу пре краја године.
Са МТВНХД, број ХД канала дистрибуира на сателит Астра система ће се повећати за 58. До краја 2010, СЕС АСТРА очекује да преноси око 100 ХД канала.


Александар Оудендијк, шеф комерцијалне часник СЕС АСТРА, рекао је у изјави: "Ми смо јако драго да МТВ Нетуоркс наставља развој својих програма путем Астра ХД. Уз покретање МТВНХД у Француској, Астра додатно побољшава своје импресивне ХД канала лине-уп и даље у изградњи врло атрактиван амбијент на своје главне Орбитална позиције. "


На ЦаналСат, у ХД понуди сада укључује Цанал + ХД, ХД тФ1, Француска 2 ХД, ХД М6, 13ѐме Руе ХД, Натионал Геограпхиц Цханнел ХД, Цине Цинема Премиер ХД, ХД Усхуаӥа, Сци-Фи ХД и Диснеы Цинемагиц ХД. У ХД ће се покренути на ЦаналСат на 7. децембра.
МТВНХД је други талас покренут ће се и види станице, које такође укључује Ницкелодеон програмирање, чине његов деби у Латинској Америци Аргентина, Чиле, Колумбија, Венецуела, Перу, Еквадор, Карипско острва и Уругвај