Results 1 to 10 of 10

Thread: Echolink 777FTA

  1. #1

    Echolink 777FTA

    Hi all,

    I can't find "key editor" on my tools menu to update some keys. I need your help please. Thanx.

  2. #2
    Justice For All Tunimax's Avatar
    Join Date
    11-07-2006
    Location
    In My Room
    Posts
    3,741
    Uploads
    1,548

    Re: Echolink 777FTA

    hi tape in your remote
    ( menus+2020)
    you find the key editor in
    menu=tools=key editor
    good luck


  3. #3

    Re: Echolink 777FTA

    Working. Thanx so much.

  4. #4

    Re: Echolink 777FTA

    Hi all,

    Can't find Tv flandren 006C on seca key editor. Sorry to disturb,need help please.

  5. #5
    VIP Member plutonium239's Avatar
    Join Date
    14-05-2007
    Location
    Silicon Valley , CA
    Posts
    219
    Uploads
    129

    Re: Echolink 777FTA

    Hi , U have to add the TP's Frequency of this channel .
    Regards

  6. #6
    New Member
    Join Date
    24-06-2006
    Location
    UK
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Echolink 777FTA

    Hi

    The key editor, accessed from the remote control only lets you change
    the key's currently configured for SEC keys.

    as far as i know it is not possible to add a new Key this way.

    I use ALI KEY EDITOR and then add the required keys to the firmware version.

    Then download the firmware again, after this KEY Seca 6C can be changed when the key is updated manually.
    Current key Active

    S 006C 0C A614F05B8504DBAD ;TV Vlaanderen

    Themoosehacker

  7. #7
    VIP Member plutonium239's Avatar
    Join Date
    14-05-2007
    Location
    Silicon Valley , CA
    Posts
    219
    Uploads
    129

    Re: Echolink 777FTA

    Hi , this is an other way to do it , it's some difficult but OKAY
    Regards

  8. #8
    Justice For All Tunimax's Avatar
    Join Date
    11-07-2006
    Location
    In My Room
    Posts
    3,741
    Uploads
    1,548

    Re: Echolink 777FTA

    is my last poste her

  9. #9
    VIP Member plutonium239's Avatar
    Join Date
    14-05-2007
    Location
    Silicon Valley , CA
    Posts
    219
    Uploads
    129

    Re: Echolink 777FTA

    Hi , was it OKay?

  10. #10
    New Member
    Join Date
    22-12-2008
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: Echolink 777FTA

    can u pls tell me where to find toolbox to upload firmware for echolink el 5050

Similar Threads

  1. Echolink EL-777FTA
    By laperlenoire in forum Echolink
    Replies: 3
    Last Post: 30-08-2009, 23:23:54
  2. Question Echolink FTA 777 how to?
    By romuse in forum Echolink
    Replies: 0
    Last Post: 05-03-2009, 22:51:55
  3. Echolink EL-777FTA and Hotbird
    By fulhamfcboy in forum Echolink
    Replies: 8
    Last Post: 13-04-2008, 17:08:29
  4. Echolink
    By raouf06 in forum Echolink Firmware
    Replies: 2
    Last Post: 30-01-2008, 14:08:52
  5. Dirrérence entre echolink 700 ordinaire et echolink 700 Plus
    By anassmix in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 18-08-2007, 01:20:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •