Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Si hapen kanalet e kriptura ne Thor?

  1. #1

    Si hapen kanalet e kriptura ne Thor?

    Kam pak kohe qe shikoj kanalet e satelitit Thor por,shume kanale me dalin te mbyllura(kriptuara).A ka celesa per keto kanale apo firmware qe ti hapin?Nese po ju lutem mi postoni. P.S.Kam nje aparat Starsat SR-X30CU USB Faleminderit,me respekt,JURISTI

  2. #2
    Senior Member miri01's Avatar
    Join Date
    09-09-2006
    Posts
    295
    Uploads
    0

    Re: Si hapen kanalet e kriptura ne Thor?

    Quote Originally Posted by Juristi View Post
    Kam pak kohe qe shikoj kanalet e satelitit Thor por,shume kanale me dalin te mbyllura(kriptuara).A ka celesa per keto kanale apo firmware qe ti hapin?Nese po ju lutem mi postoni. P.S.Kam nje aparat Starsat SR-X30CU USB Faleminderit,me respekt,JURISTI
    Ne ate resiver qe ke nuk mundesh te shikosh me shume...ne disa STB te tjera mund te shikosh gjitha kanalet ne thor...

  3. #3

    Thumbs up Re: Si hapen kanalet e kriptura ne Thor?

    hapen me diablo ose me m2 card

  4. #4
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: Si hapen kanalet e kriptura ne Thor?

    Pershendetje Juristi!

    Nuk e di si punon me ate receiver, por me SRX-50CU shtyp "0" tek telekomanda, shko tek "Nagravision" zgjidh "Digitv" dhe vendos kodin e fundit qe ndodhet tek ky website te paketes DIGITV, ku jane mbi 100 kanale nder to 10 jane per sport.
    frekuencen e paketes digitv lexoje ketu : http://www.lyngsat.com/packages/digi.html

    Gjithe te mirat, uroj te shikosh ate qe je duke kerkuar.
    Persh!

  5. #5

    Re: Si hapen kanalet e kriptura ne Thor?

    Se pari te faleminderit per pergjigjen.A mund te me jepni disa detaje lidhur me kodin qe duhet te vendos cili eshte ai dhe ku ta vendos?Ndersa per frekuencat ato jane me dhjetra,prandaj vendosa te bej kerkim automatik te kanaleve.Faleminderit,me respekt,JURISTI

  6. #6
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: Si hapen kanalet e kriptura ne Thor?

    Persh Juristi, tek postimi me lart eshte ai link, aty jane vetem frekuencat e paketes DIGITV paketa e vetme dhe e plote qe ka mbetur, mendoj se duhet ta rregjistrosh te tera frekuencat e atije link dhe pastaj hiq ke te duash nga kanalet qe te intereson per mos ti shikuar. prandaj ne ate link cdo frekuence rregjistroje ne aparat tend, te rekomandoj ti hedhesh nje sy per te krijuar idene ckanale jane, se ka plot si muzikore, filma dhe sporte.

    Kodin per ate pakete do e gjesh gjithmone tek kjo teme NAGRAVISION/DIGITV http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=33522
    shkoi ne fund numerit ose konkretisht ketu: http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=33522&page=8


    Tani nuk e di si vendoset ne ate aparat tend pasi ka dy menyra nje eshte
    kodi eshte dt :02.09.2008 DigiTV
    KEY 00: CF 01 F7 0D F2 95 BC 74 C4 57 8C AD 56 3A 0B 06

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    vendoset sic eshte ketu i plote dhe i gjithi

    ose i ndare ne dy pjese 8 larte 8 me poshte.
    KEY 00: CF 01 F7 0D F2 95 BC 74
    KEY 10: C4 57 8C AD 56 3A 0B 06

    une kete renditje me dy ndarje e kam tek sr-x50cu, ndersa ke nje tjeter e kam te plote 16 numera direkt.

    provoje nje here dhe na thuaj.


  7. #7

    Re: Si hapen kanalet e kriptura ne Thor?

    I aplikova te gjitha procedurat qe me sugjeruat dhe rezultati eshte:hapen vetem nje pjese e kanaleve,ndersa ato te kriptuarat JO!Sic duket ky lloj aparati nuk i hap dot te gjitha kanalet e Thorit,megjithate faleminderit per ndihmen dhe "Gezur Festat"me respekt,JURISTI!

  8. #8
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: Si hapen kanalet e kriptura ne Thor?

    e pa mundur mos te hapet, paketa digitv hapet ne cdo aparat mjafton te vendosesh kodin sic duhet.
    doja te dija kush nje pjese e kanaleve hapet? ato qe jane pa pagese, apo nje pjese e paketes digitv. Je i sigurte qe po provon paketen DIGITV se aty ke thor ka dhe paketa te tjera dhe mbase ngatarohesh.

    po ta bej nje imazh,


    KEY 00: CF 01 F7 0D F2 95 BC 74
    KEY 10: C4 57 8C AD 56 3A 0B 06

    ke 00: vendos cf 01...
    tej 10: vendos c4 57...

    Duhet patjeter ti hapi, vetem nqs ka ndonje problem me nagravision, shikoe si eshte ne imazh a eshte dhe ke aparati jot ashtu dmth Nagravision/DIGITV 00 20 11 - 00/10 - Kodi numrave.

    Mireulexofshim se shpejti.
    Urime per festat.

  9. #9

    Re: Si hapen kanalet e kriptura ne Thor?

    Ndoqa cdo udhezim qe me sugjeruat ne figure por,e njejta gje ndodhi hapen vetem nje pjese e kanaleve te DIGI TV(hapen dhe disa kanale te kriptuara por,jo e gjithe paketa)Te faleminderit per ndihmen,te pershendes,JURISTI!

  10. #10

    Wink Re: Si hapen kanalet e kriptura ne Thor?

    nqs te hapen nje pjese e kanaleve te DIGI tv,nak ka se si te mos hapet pjesa tjeter (shiko sinjalin,une mendoj qe ke sinjal te dobet) tek thori disa frekuenca jane me te dobta e disa te tjera jane me sinjal te larte.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. kanalet ukrahina ?
    By interisti_12 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 16-10-2009, 09:34:22
  2. Kanalet e paketes holandeze
    By gertl in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 29-07-2009, 22:09:19
  3. kanalet shqip ne metabox 2 ?
    By CodeName_23 in forum Albanian / Shqip
    Replies: 1
    Last Post: 20-05-2009, 17:09:47
  4. Pyetje per kanalet austriake
    By gertl in forum Albanian / Shqip
    Replies: 2
    Last Post: 20-03-2009, 01:27:03
  5. kanalet alb ne canada
    By bleni in forum Albanian / Shqip
    Replies: 0
    Last Post: 24-09-2008, 23:56:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •