amon me thuj njeri si tja bej me kete pakete se me ka ngel fiksim, me aparat SUPER LAZER 500000 SUPER, e hap kete pakete dhe te tjerat SECA rai...
NDERSA me STARSAT SRX50-CU gjithashtu dhe te convertuar ne GOLDEN nuk e hap dot kurre e vendos kodin por se njef fare dhe nuk e hap ne asnje mom, dua te dije SECA ka probleme me aparatet STARSAT dhe clonet e saj si GOLDEN? di ndonjeri ndonje gje, kjo pakete nuk eshte ndonje gje anime shumica, por kemi ca kalamoj ne shtepi dhe do ishte interesante ti kisha te gjitha ato animaux si ne LAZER.

ps. lazer se perdor dot se o cakerduar...

ju flmn!