Results 1 to 7 of 7

Thread: nagra

  1. #1

    Thumbs up nagra

    excuseme my friends,but i have to speak about nagra but isnt forum and i think conax is most similar,i dont know why.on thor with nagra today all is closed.someone knows why?something happens? buon anno,good year,bonne annee,bueno ano.

  2. #2
    VIP Member noobox's Avatar
    Join Date
    12-03-2006
    Location
    Aghioul City
    Posts
    737
    Uploads
    6

    Re: nagra

    No, this is two differents encryption systems. If you talk about Digi TV package, they depend of your receiver type. Maybe you can try to disable AutoRoll and put the last key 00.

  3. #3
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: nagra

    me too have smilar problem with digitv at thor, 2 days ago the package was all black, when the code appear here quick i get it and put on my starsat 6300, the package opened ok, but very quick i see the code changed again to old one and channel they're scrambled, looks like the receiver not like the new code, or you're right auto roll not let the new keys. please how to disable auto roll on my starsat 6300, please let me know, i not want to miss digitv and sport next year.
    cheers and happy new year.

  4. #4
    Senior Member raraul's Avatar
    Join Date
    13-06-2008
    Posts
    113
    Uploads
    1

    Re: nagra

    menu 2 1 2 1,disabte autoroll,ok,,and it returns to put the code active in 00

  5. #5
    5000k SkinArt's Avatar
    Join Date
    20-11-2005
    Location
    Tirana, AL
    Posts
    1,246
    Uploads
    2

    Re: nagra

    it worked good, thank you raraul, if i want to re enable auto roll how can i do?

  6. #6

    Re: nagra

    Quote Originally Posted by noobox View Post
    No, this is two differents encryption systems. If you talk about Digi TV package, they depend of your receiver type. Maybe you can try to disable AutoRoll and put the last key 00.
    i have clarketech 5000 combo.i must by hand keys of digitv?

  7. #7
    New Member
    Join Date
    30-08-2006
    Posts
    5
    Uploads
    0

    Re: nagra

    For Optibox CX PVR how deactivate AU ? Thank you.

Similar Threads

  1. Nagra 1,2
    By Adamik.Petr in forum Nagravision
    Replies: 1
    Last Post: 19-09-2008, 13:48:29
  2. Key nagra 05.01.txt
    By electron59 in forum Nagravision
    Replies: 2
    Last Post: 17-01-2008, 21:41:57
  3. Nagra 2
    By batenukao in forum Portuguese / PortuguÍs
    Replies: 3
    Last Post: 05-02-2006, 02:41:17
  4. Nagra 2
    By batenukao in forum Portuguese / PortuguÍs
    Replies: 19
    Last Post: 01-02-2006, 23:34:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •