Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Cum se baga chei in strong 4401

  1. #1
    New Member
    Join Date
    25-10-2008
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Post Cum se baga chei in strong 4401

    cu ce se poate abgrada cheile intrun strong 4401 automat sa nu le mai bag cu mana

  2. #2
    RO-minatress Trinity's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Location
    Near by Zyon
    Posts
    2,572
    Uploads
    443

    Re: buna

    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    cu ce se poate abgrada cheile intrun strong 4401 automat sa nu le mai bag cu mana
    Nu prea mai merge nimic pe el.
    De aceea un UPGRADE nu iti va aduce multa bucurie ...
    Suportul pt. acest receptor lipseste ... pt.ca nu se prea mai ocupa nimeni de el ... de aceea fisierele necesare pt. update nu le vei mai gasi nicaieri!
    Exista insa un tool si un bootlaoder care le poti baga cheile singur si uploada in receptor ... este insa tot un fel de "manual" dar la PC :)

  3. #3
    New Member
    Join Date
    25-10-2008
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Post Re: buna

    si cum ii zice la acel program de bagat key in strong 4401 multumesc

  4. #4
    RO-minatress Trinity's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Location
    Near by Zyon
    Posts
    2,572
    Uploads
    443

    Re: buna

    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    si cum ii zice la acel program de bagat key in strong 4401 multumesc
    Ia la mamica de aici sa tot fie !!!
    Vezi ca trebuie fisierul de chei obisnuit sa il comuti prin acest programel "KEYMAKER" din terminatia *.KEY(de exemplu softcam.key) in terminatia *.kbn(tipica pt. Strong) altfel nu va merge !

    Vezi ca ai ti-am atasat si un mic "How to ..." cu poze in fisierul cu soft, cum se procedeaza !
    Cred ca nu mai este necesar sa mai mentionez ca trebuie sa legi receptorul cu PC-ul prin COM si cablu NULL-MODEM ca sa functioneze conexiunea!!!

    Bafta

  5. #5
    New Member
    Join Date
    25-10-2008
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Post Re: buna

    cu keymaker am bagat si aici este o problema cum le bag cele noi se sterg cele ce sant in rec ,si cu mana de ex .nagra cum se baga siru de nr si litere DIGI TV :00: 4F E0 0D 35 2B B4 55 AF 12 B8 09 67 0A D0 0D 24 | TPS = OFF te rog daca poti sa ma ajuti

  6. #6
    RO-minatress Trinity's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Location
    Near by Zyon
    Posts
    2,572
    Uploads
    443

    Re: buna

    @Dane se porcedeaza in felul urmator la exemplul P*EMIERE :

    Code:
    Introducerea de provideri si CHEI de N*gra manual: 
    Pentru DIGI si Premiere trebuiesc introduse 4 rinduri de key: 
    pentru key 00 se pun 00 si 01 
    iar daca e valabila keya 01 se pune 02 si 03. 
    De ex pentru P*emiere avem keya:
    N 0501 01 3106C81AB3765D03E99FEECA476F4E0D 
    Aceasta o impartim 2 si vom avea in tabela de key inca 2 rinduri de key respectiv:
    N 0501 02 3106C81AB3765D03
    N 0501 03 E99FEECA476F4E0D
    Sper ca am fost destul de explicit pentru ca e posibil ca in meniul de key 
    sa ai numai 2 rinduri de key la P*emiere!

  7. #7
    New Member
    Join Date
    25-10-2008
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Post Re: buna

    dami un sfat ce zici un Dreambox DM 500s ar merita sa cumpar ce zici sant bune de ceva ca am citit undeva pe net ca sant foarte bune nustiu iti cer parerea as cumpara in viitor alt rec sau poate imi dai un sfat cu alt tip de rec mai bun da sa fie cat de cat mai ieftin mersi totusi pt sfaturile cu keyle

  8. #8
    RO-minatress Trinity's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Location
    Near by Zyon
    Posts
    2,572
    Uploads
    443

    Re: buna

    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    dami un sfat ce zici un Dreambox DM 500s ar merita sa cumpar ce zici sant bune de ceva ca am citit undeva pe net ca sant foarte bune nustiu iti cer parerea as cumpara in viitor alt rec sau poate imi dai un sfat cu alt tip de rec mai bun da sa fie cat de cat mai ieftin mersi totusi pt sfaturile cu keyle
    Este un receptor f. bun !
    Iti pot recomanda cu buna credinta 500S... faci o treaba buna. Este o mare diferenta spre bine nu numai in comparatie cu STRONG-ul ci cu oricare alt receptor.
    Din pacate nu prea mai merg multe pachete cu chei moemenatan, care le-ar putea deschide. Pt. sharing este insa ideal ...
    In rest nu uita ... : cind iese o decriptare noua prima data va merge pe DREAMBOX MEREU !!!

    Bafta

  9. #9
    New Member
    Join Date
    25-10-2008
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Post Re: buna

    multumesc pt sfat

  10. #10

    Re: Cum se baga chei in strong 4401

    buna. sunt novice dar vreau sa invatz.
    am un strong 4401. l-am patch-uit cu strong_SRT4401_Sharp0614_2M_XCAS_CS_060626.elz
    si a mers. adica a aparut un nou menu si am vazut ca s-a updatat la 2006.
    am bagat codul 2004 si am dat ENABLE la tot.
    am intrat la CAS key, am mers pe nagra, am gasit Digi TV[211100] de 2 ori.
    am mai adaugat 2 randuri si am redenumit in ordine key 00 01 02 03.
    am luat codurile din "keylist.txt" atasat, adica:
    N 2111 00 339EDE5269DD018C2FD5338AD18C3A2F ;DigiTV
    N 2111 01 EBE8D0D4D639194FB846D202C68ED392 ;DigiTV
    si le-am pus:
    00 33 9E DE 52 69 DD 01 8C
    01 2F D5 33 8A D1 8C 3A 2F
    02 EB E8 D0 D4 D6 39 19 4F
    03 B8 46 D2 02 C6 8E D3 92
    am salvat si totusi nu merge. adica din lista de programe ProTV/Antena/Prima/Discovery, etc. care imi arata ca sunt codate NDS, nu mi se vede nimic.
    ce sa-i mai fac?!
    PS. mailul meu este e.nastase@yahoo.com
    Attached Files Attached Files

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. NUMAI chei actuale GIGI-Tv
    By teorus in forum Romanian / Romānă
    Replies: 161
    Last Post: 07-02-2011, 13:53:17
  2. cum pot baga keyle intr-un receptor samsung
    By rostass in forum Romanian / Romānă
    Replies: 1
    Last Post: 30-03-2009, 17:36:06
  3. Ajutor Dreambox DM500S - Introducere chei manual !
    By adybaran in forum Romanian / Romānă
    Replies: 4
    Last Post: 19-03-2009, 20:44:32
  4. Replies: 2
    Last Post: 27-05-2008, 08:55:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •