Results 1 to 3 of 3

Thread: funcard on belgium cable

  1. #1
    New Member
    Join Date
    12-03-2007
    Posts
    7
    Uploads
    0

    funcard on belgium cable

    hello

    Does anyone have file for funcard on belgium cable plz ?

    Thanks

  2. #2
    VIP Member Grizou0's Avatar
    Join Date
    27-03-2005
    Posts
    558
    Uploads
    37

    Re: funcard on belgium cable


    No possible on fun card, it's too little (at8515)
    BeTV is on seca2.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    12-03-2007
    Posts
    7
    Uploads
    0

    Re: funcard on belgium cable

    Ok so which card should i use? ( by the way i have a powercam pro module )

Similar Threads

  1. New Cable-Tec Expo 2009: UEI Pitches Easier Setup For Cable Remotes
    By Sat-Net in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 29-10-2009, 20:09:42
  2. New Cable-Tec Expo 2009: Broadcom Aims At Cable Multiroom DVR
    By Sat-Net in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 29-10-2009, 06:02:11
  3. hello from belgium
    By trysel in forum Introductions
    Replies: 0
    Last Post: 24-02-2009, 13:12:34
  4. Cable Belgium
    By Toukko in forum French / Français
    Replies: 3
    Last Post: 28-01-2009, 10:40:19
  5. Funcard on Technisat Cable
    By lyzard in forum Fun Card
    Replies: 4
    Last Post: 06-10-2007, 14:06:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •