Results 1 to 8 of 8

Thread: Informacion kaon ksc 570 C.I

  1. #1

    Talking Informacion kaon ksc 570 C.I

    mirembrema te gjitheve.jam regjistruar sot.nuk e prisja te them te drejten te gjeja nje forum shqip.megjithate po ju kerkoj nje informazion.un kam blere nje dekoder kaon ksc 570 dhe me an te kabllit nul modem e modifikova firmware.tani mund te ndroj kodet per te pare kanalet e bllokuara.problemi qndron ketu.pasi futa kodet nuk arrij te shof asnje kanal.ne ekran me thote key updating.cfare po gaboj?nuk kam shume njohuri keshtu qe sigurisht ka dicka qe po gaboj.per te shbllokuar keto kanale me duhet gje nonje karte e vecante ose nonje CAM?ne dekoder nuk kam vendosur as karte as CAM.dini ku mund te gjej nonje guide per te mesuar gjithcka qe me duhet.ju falenderoj per pergjigjet qe do me jepni dhe ju uroj gezuar festat.

  2. #2
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,289
    Uploads
    39

    Re: Informacion kaon ksc 570 C.I

    Quote Originally Posted by riky222000 View Post
    mirembrema te gjitheve.jam regjistruar sot.nuk e prisja te them te drejten te gjeja nje forum shqip.megjithate po ju kerkoj nje informazion.un kam blere nje dekoder kaon ksc 570 dhe me an te kabllit nul modem e modifikova firmware.tani mund te ndroj kodet per te pare kanalet e bllokuara.problemi qndron ketu.pasi futa kodet nuk arrij te shof asnje kanal.ne ekran me thote key updating.cfare po gaboj?nuk kam shume njohuri keshtu qe sigurisht ka dicka qe po gaboj.per te shbllokuar keto kanale me duhet gje nonje karte e vecante ose nonje CAM?ne dekoder nuk kam vendosur as karte as CAM.dini ku mund te gjej nonje guide per te mesuar gjithcka qe me duhet.ju falenderoj per pergjigjet qe do me jepni dhe ju uroj gezuar festat.
    dekoderi jot normalisht ka vend per common interface? pra per cam? nese po mund te perdoresh diablo cam v.2.3 dhe mbasi ta kesh programuar diablon me cas3 qe duhet ta kesh dhe kte aparat pervec camit atehere te hapen kanalet e momentit qe jane duke pa shumica nga ne, plu te hapet dhe paketa full komplet e digitalb plus supersport plus digigold.

    kurse per momentin ti je duke perdor emulatorin e mrendshem te dekoderit dhe spo shef gjo, por duhet me pa i ke fut kode te rregullta ose per momentin dalin a sdalin ato kanale qe kerkon ti? per me shume shiko temen ku jane key dhe dcw etj se aty ke disa kode.
    ndersa po munde me ble diablon v2.3 digitalbin e ke ne xhep per momentin te shpresojme sa me shume.

  3. #3

    Re: Informacion kaon ksc 570 C.I

    Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    dekoderi jot normalisht ka vend per common interface? pra per cam? nese po mund te perdoresh diablo cam v.2.3 dhe mbasi ta kesh programuar diablon me cas3 qe duhet ta kesh dhe kte aparat pervec camit atehere te hapen kanalet e momentit qe jane duke pa shumica nga ne, plu te hapet dhe paketa full komplet e digitalb plus supersport plus digigold.

    kurse per momentin ti je duke perdor emulatorin e mrendshem te dekoderit dhe spo shef gjo, por duhet me pa i ke fut kode te rregullta ose per momentin dalin a sdalin ato kanale qe kerkon ti? per me shume shiko temen ku jane key dhe dcw etj se aty ke disa kode.
    ndersa po munde me ble diablon v2.3 digitalbin e ke ne xhep per momentin te shpresojme sa me shume.
    shume faleminderit.tani i kam idete pak me te qarta.dekoderi im ka 2 slot per cam por un nuk ma asnje kam prandaj mesaduket po perdor emulatorin e brendshem te dekoderit prandaj disa kanale mi hap dhe disa jo.si mund te ndroj kodin e nje kanali qe dua un per shembull?diablo cam nuk e kam po nese e blej esht e veshtire me vone ta programosh?po me emulatorin e brendshem mund te kap nonje kanal ne hotbird per te pare kampionatet europiane?novasport per shembull.me poston dot linkun e e temes se key?shume faleminderit.
    ps"harrova te pyes edhe dicka.kur hap nonje kanal te cryptuar dhe thote key updating.ckuptim ka?duhet te pres sa te azhornohet celesi apo ai celes nuk punon?

  4. #4
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Join Date
    12-02-2008
    Location
    The Land of Eagles
    Posts
    4,289
    Uploads
    39

    Re: Informacion kaon ksc 570 C.I

    Quote Originally Posted by riky222000 View Post
    shume faleminderit.tani i kam idete pak me te qarta.dekoderi im ka 2 slot per cam por un nuk ma asnje kam prandaj mesaduket po perdor emulatorin e brendshem te dekoderit prandaj disa kanale mi hap dhe disa jo.
    si mund te ndroj kodin e nje kanali qe dua un per shembull?
    ate nuk e di se nuk e kam ate dekoder
    diablo cam nuk e kam po nese e blej esht e veshtire me vone ta programosh
    ?
    jo nuk eshte e veshtire fare duhet te kesh cas3 natyrisht.
    po me emulatorin e brendshem mund te kap nonje kanal ne hotbird per te pare kampionatet europiane?novasport per shembull.
    novan harroje se emulatori si vje as ke thoi noves, por mund te hapesh disa kanale tek sateliti thor 0.8grade west paketa hapet komplet dhe quhet digitv.
    me poston dot linkun e e temes se key?shume faleminderit.
    http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=61192
    ps"harrova te pyes edhe dicka.kur hap nonje kanal te cryptuar dhe thote key updating.ckuptim ka?duhet te pres sa te azhornohet celesi apo ai celes nuk punon?
    kjo varet nga dekoderi i joti thot ashtu por se di pse te thot ashtu se çdo dekoder ka frazat e veta.

  5. #5

    Re: Informacion kaon ksc 570 C.I

    Pershendetje
    Qdo informim qka e dha fiku eshte e sakte,tek Kaon duhet te kesh kujdes se nese e nderron SW ose Boot Loader mundesh ta bllokosh dhe eshte veshtire te besh JTAG !!! duhet ne telecomande ta shtypesh ngjyrat e verdhe ,kalter e gjelbert dhe menu te vjen cas sistemi dhe ngjyren e verdhe dhe okej i sheh kodet .e pastaj duhet menu dhe instalation dhe shkosh ku shkruan per programete mbyllura deshiron ti( hapesh) apo ti mbyllesh dhe okej
    shpresoj te ket mdihmuar

  6. #6

    Re: Informacion kaon ksc 570 C.I

    Quote Originally Posted by danipr View Post
    Pershendetje
    Qdo informim qka e dha fiku eshte e sakte,tek Kaon duhet te kesh kujdes se nese e nderron SW ose Boot Loader mundesh ta bllokosh dhe eshte veshtire te besh JTAG !!! duhet ne telecomande ta shtypesh ngjyrat e verdhe ,kalter e gjelbert dhe menu te vjen cas sistemi dhe ngjyren e verdhe dhe okej i sheh kodet .e pastaj duhet menu dhe instalation dhe shkosh ku shkruan per programete mbyllura deshiron ti( hapesh) apo ti mbyllesh dhe okej
    shpresoj te ket mdihmuar
    keto i kam bere po cuditerisht jane shume pak kanalet me pagese qe me hapen.kodet jane te azhornuara.per shembull futa kodin e bbc prime po nuk me hapet.nuk e kuptova ate punen e ngjyres se verdhe dhe pastaj ok.per cfare sherben?un kam vetm hotbird dhe jam i interesuar vetm per kodet e hotbird.ne disa kanale pulson ne ekran nje key updating?a e di se cfare do te thote?

  7. #7

    Re: Informacion kaon ksc 570 C.I

    Pershendetje te gjitheve
    key updating? do te thote qe mungojne codet per program te cilin shikon,po per fat te keq vetem ne hotbird munden te shikosh ndonjehere ABsat e jo shume programe te tjera per shkak kane ndrrue sistemin
    provo merre nje program KKE 1.1 dhe gjej ne nje forum softkey kaon dhe shiko

  8. #8

    Re: Informacion kaon ksc 570 C.I

    Quote Originally Posted by danipr View Post
    Pershendetje te gjitheve
    key updating? do te thote qe mungojne codet per program te cilin shikon,po per fat te keq vetem ne hotbird munden te shikosh ndonjehere ABsat e jo shume programe te tjera per shkak kane ndrrue sistemin
    provo merre nje program KKE 1.1 dhe gjej ne nje forum softkey kaon dhe shiko
    KAM KKE 1.0 DHE AB1 nuk mi hap.edhe ato qe me hap degjohen vetm po ekrani esht i zi.para pak kapa rai4 po duroi vetm 5 seconda dhe u bllokua.ne hotbird ka nonje kanal per te pare ndeshjet e serise a ose nonje kampionat tjetr.ne cilin satelit me leverdis qe t elidhem dhe te shbllokoj kanalet per te pare serie a?

Similar Threads

  1. Kurjozitet Informacion
    By SkinArt in forum Albanian / Shqip
    Replies: 28
    Last Post: 09-06-2009, 15:03:34
  2. nje informacion i vogel
    By SkinArt in forum Albanian / Shqip
    Replies: 6
    Last Post: 17-03-2009, 13:28:52
  3. Informacion firmware
    By ahorasi in forum Spanish / Español
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-2008, 18:02:39
  4. ayuda e informacion
    By lavinguda1 in forum Spanish / Español
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2006, 21:10:14
  5. informacion
    By lavinguda1 in forum Technosat
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2006, 00:06:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •